Tarih: 30.01.2024 14:49

Nilüfer Belediyesi, Bursaspor'a destek vermeye hazır

Facebook Twitter Linked-in

Bursaspor Kulübü Başkanı Sinan Bür, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Bursaspor'un içinde bulunduğu zor dönemden çıkması için yapılması gerekenler konuşuldu.

Bursaspor Kulübü Başkanı Sinan Bür, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Bursaspor'un içinde bulunduğu zor dönemden çıkması için yapılması gerekenler konuşuldu.

Bursaspor'un geleceği için Nilüfer'den ortak çalışma

Bursaspor Başkanı Sinan Bür, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'e, Bursaspor'un içinde bulunduğu durumu ve yapılması gerekenleri anlattı. Bür, kulübün mali durumunun iyileştirilmesi, kalıcı gelir elde edecek projelerin hayata geçirilmesi ve altyapıya yatırım yapılması gerektiğini vurguladı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de, Bursaspor'un bu kentin markası ve birleştirici gücü olduğunu belirterek, kulübün içinde bulunduğu zor dönemden çıkması için topyekun destek verilmesi gerektiğini söyledi. Erdem, "Bursaspor'a iş insanından vatandaşına kadar herkes elini taşın altına koymalı, kulübün düzenlediği yardım kampanyalarına katkı koymalı. Yönetim olarak güven vermeniz halinde, bu desteğin geleceğine inanıyorum. Nilüfer Belediyesi olarak dün nasıl ki Bursaspor'a destek verdiysek, bugün ve yarın da elimizden gelen desteği vermeye hazırız" dedi.

Görüşmenin sonunda, Bursaspor Kulübü Başkanı Sinan Bür, Turgay Erdem'e imzalı bir Bursaspor forması hediye etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —