Nilüfer Belediyesi ve BUÜ iş birliği protokolü imzaladı

Nilüfer Belediyesi ve Bursa Uludağ Üniversitesi, insan kaynakları süreçlerini güçlendirmek amacıyla iş birliği protokolü imzaladı.

BURSA HABER 12.02.2025 13:59:00 0
Nilüfer Belediyesi ve BUÜ iş birliği protokolü imzaladı

Nilüfer Belediyesi ve Bursa Uludağ Üniversitesi, insan kaynakları süreçlerini daha verimli hale getirmek için iş birliği protokolü imzaladı. Protokole göre BUÜ, insan kaynakları alanında Nilüfer Belediyesi’ne akademik destek sağlayacak.

 

 

Nilüfer Belediyesi ile Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) yeni bir iş birliği protokolüne imza attı. 
Protokol kapsamında, Nilüfer Belediyesi’nin insan kaynakları planlama, strateji geliştirme ve politika oluşturma süreçlerinde, BUÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü ile ortak çalışmalar yürütülecek.
BUÜ Rektörlük Binası’nda düzenlenen “İnsan Kaynakları Süreçleri” iş birliği protokolü imza törenine; Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Serpil Altun, BUÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Yasin Eryiğit, Genel Sekreter Mehmet Aydemir, Genel Sekreter Yardımcıları Tarık Kelleci ve Necip Al ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şenol Baştürk katıldı.
 

 

“KENTİMİZİ DAHA YÜKSEK STANDARTLARA TAŞIMALIYIZ”
Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, her zaman ortak akıl vizyonuyla hareket ettiklerini vurgulayarak, şehrin gelişimi için bu tarz iş birliklerinin büyük önem taşıdığını ifade etti.
Üniversiteler, sendikalar, sanayi kuruluşları ve sivil toplum örgütleriyle birlikte çalışarak kenti daha yaşanabilir hale getirmek istediklerini belirten Başkan Şadi Özdemir, “Üniversiteler, bilgi ve birikim açısından en değerli kurumların başında geliyor. Bu kentte yaşayan herkesin refahını artırmak için ortak projeler üretmeliyiz. Bu protokol de, bu anlayışın bir yansımasıdır. Sürece katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 


 

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz da bu protokol ile insan kaynakları yönetimi alanında Nilüfer Belediyesi’ne akademik destek sunmayı amaçladıklarını ifade etti. Prof. Dr. Yılmaz, “Topluma fayda sağlama noktasında elimizdeki bilgi ve birikimi paylaşmaya devam edeceğiz. İş birliğinin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Serpil Altun da protokolün, BUÜ ile ilerleyen dönemlerde yeni iş birliklerine kapı aralayacağına inandıklarını belirtirken, BUÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şenol Baştürk de kente katkı sunmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

 


 

Tarihi Osmangazi bilimle gelişecek

Yıldırım’da dönüşüm atağı: "Hedef 30 bin konut!"

Bursaspor'un yeni sezon formaları tanıtıldı

Osmangazi Belediyesi anneleri unutmadı

PKK silah bırakacak mı?

Trafik kazaları 4 ayda 684 can aldı, 111 binden fazla kişi yaralandı

3 çocuğunu öldüren babanın, 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapsi istendi

Türkiye'nin sanayi üretiminde artış

Yeni papa ABD'li Kardinal Robert Prevost oldu

Bursa'da seyir halindeki kamyon alev alev yandı

Bursa’da ‘dur’ ihtarından kaçan alkollü sürücüye 25 bin 389 lira ceza

Merkez’in rezervleri 138,5 milyar dolara geriledi

CHP’nin kurultay soruşturmasında Kılıçdaroğlu ifadeye çağrıldı

Gazze'de ölü sayısı 52 bin 760'a yükseldi

Osmangazili kadınlar tiyatro sahnesinde

Bozbey'den grev açıklaması

Ümit Özdağ hastaneye kaldırıldı, duruşma ertelendi

Yerel yönetimler "güvenli çalışma" için buluştu

Vatikan'da papalık seçiminde ikinci gün oylamaları başladı

Bursaspor Başkanı Çelik: Kombine satışlarımız 26 bini geçti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Karacabey'e canlı bağlandı; Atares-2 RES açıldı

Bursa'da, alkollü sürücünün kullandığı cip ile otomobil çarpıştı: 3 ölü, 1 yaralı

Aydın: “Hayvan sevgimizi kimse sorgulayamaz!”

Gazze’de can kaybı 52 bini aştı

Kurtulmuş ve Bahçeli'den, DEM Parti grubuna taziye ziyareti

Bursa’da Dezenformasyonla Mücadelede yeni adım

Ömer Çelik: Pakistan'a yapılan saldırıyı kınıyoruz

Bakan Uraloğlu: Dijital platformların sorumluluklarını artırmayı hedefliyoruz

Çeşni

İşte Hindistan'ın askeri gücü: "1.46 Milyon personel"

Yükleniyor