Nizamettin amca ile Karga'nın şaşırtan dostluğu

Orhangazi terminalinde uzun yıllardır ayakkabı boyacılığı yapan 78 yaşındaki Nizamettin Aytekin ile bir karganın 1 yıldır devam eden dostluğu görenleri şaşırtıyor.

Nizamettin amca ile Karga
BURSA HABER 2.12.2021 13:38:00 0

Orhangazi’de terminal içinde ayakkabı boyacılığı yapan memur emeklisi Nizamettin Aytekin ile yaklaşık 1 yıl  önce tesadüfen yem vermek için yanına çağırdığı Karga o günden bu yana ayrılmıyor. Günün erken saatlerinden itibaren Nizamettin Amca’nın omzuna konan karga neredeyse tüm gününü burada geçiriyor. 


‘’Hasta Olduğumda Beni Aramış’’
Karga ile arkadaşlığının yaklaşık 1 yıl önce tesadüfen başladığını söyleyen 78 yaşındaki Nizamettin Aytekin ‘’ 1 yıl önce yem vermek için yanıma çağırdım geldi koluma kondu o günden beri hep yanımda , geçtiğimiz aylarda rahatsızlığım nedeniyle 4 -5 gün burada yoktum tezgahıma gelip beni aramış bulamayınca burada hep bağırmış , daha sonra iyileşip geldiğimde ise beni görünce sevinçten ne yapacağını şaşırdı , üstüme atladı yanaklarımı öpercesine ısırdı.

Onunla güzel bir arkadaşlığımız var burada  yanımda mutlu , hayvanlar bizim için değerli onlar bu dünyanın güzel dostları onlara sahip çıkalım’’ dedi.