Tarih: 24.03.2015 20:56

ÖĞRENCİLER OLAY YERİNDE!

Facebook Twitter Linked-in

Sosyal Bilgiler dersinde işledikleri konuya istinaden kamu kurumlarını ziyaret eden Altın Nesil İlkokulu öğrencileri bu kapsamda İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Polis ekipleri tarafından bina girişinde karşılanan öğrencilere, polislik mesleği ve emniyet birimleri hakkında bilgi verildi.Öğrenciler daha sonra bina içerisindeki, Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliğini, Parmak İzi İnceleme ile Pasaport birimini gezerek, görevli personelden bilgiler aldı. Öğrenciler Parmak İzi İnceleme biriminde; parmak izi nasıl incelenir sorusuna cevap aradı Soru-cevap şeklinde geçen ziyarette öğrenciler parmak izi verdi.

Daha sonra emniyetin haber merkezi ile kısa bir süre önce hizmete giren MOBESE merkezi incelendi. Emniyete gerçekleştirilen ziyarette oluşturulan olay yerinde ekiplerin yaptığı çalışma uygulamalı olarak gösterildi. Suç işlenen bir yerin olay yeri incelemesini yapan emniyet personelini öğrenciler ilgiyle takip etti. Öğrencilerin anlatılanları da not ettiği görüldü.

Ziyaretin ardından konuşan sınıf öğretmeni Hilmi Çoban; Sosyal Bilgiler dersinde işledikleri konuya istinaden kamu kurumlarını ziyaret ettiklerini ifade ederek, bu kapsamda Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ettiklerini söyledi. Çoban, verdikleri bilgiler için emniyet yetkililerine de teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —