Önce gasp ettiler sonra ''Bir daha fuhuş yapmayacağım'' diye yemin etrtirdiler!

Travesti ile anlaşan adamı, 20 bin lirası ve aracını gasp ettikten sonra silah zoruyla hamama götürüp gusül abdesti aldırdılar, sonra da tövbe ettirdiler

ASAYİŞ 1.10.2020 12:54:00 0
Önce gasp ettiler sonra

Bursa'da travesti ile anlaşan adamın 20 bin lira ve aracı gasp edildi. Cep telefonu kamerasına, ''Bir daha fuhuş yapmayacağım'' diye yemin ettirilerek video kaydı yapılan adam, pompalı tüfek zoruyla hamama götürüldü. Gusül abdesti aldırılıp tövbe ettirilen adamın şikayeti üzerine yakalanan biri travesti 5 şüpheli tutuklandı.   


  Olay, 24 Eylül günü sabaha karşı 04.30 sıralarında Santral Garaj Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 33 yaşındaki L.G, telefonla 27 yaşındaki travesti V.D. ile anlaşarak aracıyla onu almaya gitti. İkili araçla Soğanlı Mahallesine gitti. Bu sırada V.D. telefon ile 28 yaşındaki S.K.'yi arayarak, "Her zamanki gittiğim fabrika caddesine gel" diyerek telefonu kapattı. Aracın önü, elinde pompalı tüfek bulunan A.A. ve beraberindeki C.Y., A.S. ve  S.K. tarafından kesildi. Araçta bulunan V.D. ve L.G, diğer araçtan inen dört kişi tarafından, bu mahallede bu tarz olaylardan rahatsız oldukları belirtilerek darp edildi. Şüpheliler, L.G.'ye, ''Ben herkesten özür diliyorum bu travesti ile birlikte olduğum için'', V.D. ise, ''Yemin ediyorum bir daha fuhuş yapmayacağım'' diye yemin ettirerek bu anları cep telefonuna kaydetti.  


  Şüpheliler S.K. ve V.D.'yi olay yerinde bırakıp, L.G.'yi kendi aracına bindirerek silah zoruyla bankamatiğe götürdü. Şüpheliler, L.G.'nin hesabında bulunan 20 bin lirayı çektirip paraya el koydu. 


  Hamam götürüp tövbe ettirdiler 
  Şüpheliler, L.G.'yi daha sonra havluya saklanmış pompalı tüfekle tehdit ederek hamama soktu. Hamamda yıkandıktan sonra L.G.'ye gusül abdesti aldırıp, bir daha fuhuş yapmayacağı konusunda tövbe ettirdiler. L.G.'yi hamamda bırakan şüpheliler, gasp ettikleri araç ve 20 bin lirayla kayıplara karıştı. 


  200 güvenlik kamerası incelendi 
  L.G'nin ihbarı üzerine Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından kurulan özel bir ekip şüphelilerin peşine düştü. Olayların yaşandığı bölgede 200 güvenlik kamerasını inceleyen ekipler, şüphelilerin V.D., C.Y., A.S, S.K. ve A.A. olduğunu tespit etti. Ekipler, şüphelileri Hürriyet Mahallesindeki ikametlerinde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
 

UEDAŞ Uludağ’da 7/24 sahada

Bursa'da fethin 700. yıl heyecanı yaşanıyor

Uludağ'da kar kalınlığı 1 metreye yaklaştı; tatilciler akın etti

Bursa'da 'yanlışlıkla vurdum' diyen sanığın cezası belli oldu!

Adliye'de silahlı saldırı: Savcı, kadın hakimi vurdu!

Şanlıurfa’da tır ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Nilüfer’de kadın ve distopya söyleşisi

Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tazminat ödeyecek

Kayseri'de cenaze götürülen midibüs devrildi; 3'ü ağır, 22 yaralı

Bursa beyaz gelinliğini giydi!

Bursa'da refüje çıkan otomobilin sürücüsü yaralandı

Devlet Bahçeli: Mazlum Abdi İsrail'in kuklasıdır

Osmangazi'de karla mücadele aralıksız devam ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suriye mesajı: Kardeşliğimizi bozamazlar

Yıldırım'da tarih ortak akılla ayağa kalkıyor

Türk Süsleme Sanatları ve Geleneksel El Sanatları Yıl Sonu Sergisi açıldı

İnegöl'de seyir halindeyken alev alan cip kullanılamaz hale geldi

Timbir Heyetinden Kanal Urfa'ya anlamlı ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Düzceli vatandaşlarla bir araya geldi

Bursa’da dere yatağına düşen adam hayatını kaybetti

Yakınları ulaşamayınca gerçek ortaya çıktı: Evinde ölü bulundu

Usta oyuncu Koray Ergün hayatını kaybetti

Bursa’da uyuşturucu operasyonu; 1 tutuklama

Nilüfer’de afetlere karşı deprem tatbikatı gerçekleştirildi

Suriye ordusu: "SDG’nin herhangi bir eylemi sert karşılık bulacak"

Yıldırım Belediyesi Bursa'nın fethini etkinliklerle kutluyor

Adıyaman’da feci kaza can aldı: 3 ölü, 3 yaralı

Yenişehir’de kapalı pazar yeri için proje süreci başladı

Refüje çarpan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

İki grup arasında çıkan bıçaklı kavga ölümle bitti!

Yükleniyor