Önce kurşunladılar, sonra benzin döküp evleri yaktılar

Adana’da kimliği belirsiz 5 kişi tarafından evleri kurşunlanan ailenin 1 gün sonra da hem kendi hem de akrabalarının evi benzin dökülerek yakıldı.

GÜNDEM 14.05.2022 15:11:00 0

Önce kurşunladılar, sonra benzin döküp evleri yaktılar

Adana'da kimliği belirsiz 5 kişi tarafından evleri kurşunlanan ailenin 1 gün sonra da hem kendi hem de akrabalarının evi benzin dökülerek yakıldı. Kurşunlanma anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken aile husumetlilerinin olmadığını, faillerin terör örgütü DEAŞ sempatizanları olduğunu öne sürerek biran önce yakalanmalarını istedi.Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi 1311 Sokakta 9 Mayıs Pazartesi günü gece saatlerinde meydana geldi.İddiaya göre, hurdacılık yapan 6 çocuk babası Yusuf Kırtay'ı (25) terör örgütü DEAŞ sempatizanları son dönemde 'Bu mahallede herkes bize katıldı. Sende katıl' diyerek tehdit etti.

Önce kurşunladılar, sonra ateşe verdiler

Kırtay ise sempatizanların teklifine olumsuz yanıt verince 9 Mayıs gece saatlerinde kimliği belirsiz, yüzleri maskeli 5 kişi sokağa geldi. Bir süre sokakta gezen kişiler, yanlarında getirdikleri tabanca ve uzun namlulu silahlarla Kırtay'ın evinin avlu kapısına ateş etti. Kırtay ise olayı polise bildirdi.10 Mayıs Salı günü gece saatlerinde ise yine kimliği belirsiz kişiler tarafından Yusuf Kırtay'ın ve hemen yanında bulunan ağabeyi Abit Kırtay'ın evi benzin dökülerek yakıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını güçlükle söndürürken 2 ev kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri de failleri yakalamak için çalışma başlattı.

Bursa Emniyeti’nden yılbaşı için önemli iletişim listesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı: Ekonomide olumlu sonuçları görüyoruz

Cevdet Yılmaz: 2026'da programımızı kararlılıkla uygulayacağız

Başkan Erkan Aydın yılın son nikahını kıydı

Devlet Bahçeli: DEAŞ'ın kanlı provokasyonları dikkatle takip edilmeli

BTSO seçim süreci ısınıyor

Gazeteci Ercan Akyıldız’ın acı günü

Bursa'da zehir tacirlerine darbe!

Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor

BTSO Başkanı İbrahim Burkay 2030 vizyonunu açıkladı

Başkan Şadi Özdemir’den Nilüfer için 2026 vizyonu

Bursa Valiliği'nden buzlanma ve don uyarısı

Bursa'da genç bir adam köprü altında ölü bulundu

UEDAŞ yeni yıla kesintisiz enerji mesaisiyle giriyor

Bursa Büyükşehir yeni yıla hazır

Bursa’da uyuşturucu operasyonu: 34 tutuklama

Yıldırım'da ulaşım ağı genişliyor

Gıda terörüne 2.7 milyar TL ceza geldi

Mehmet Akif Ersoy adliyeye getirildi: İtirafçı olacak

Başkan Ercan Özel'den yeni yıl mesajı: 2026 Yenişehir'in yılı olacak

Mudanya Üniversitesi YÖK raporunda ilk 10’da

DEAŞ operasyonunda şehit düşen kahraman polislerimize Yalova’da hüzünlü tören

Erden Timur tutuklandı

Bursa'da yılbaşı öncesi sıkı denetim

Bursa'da talaş silosuna düşen işçi hayatını kaybetti

Osmangazi sahnesinde Ağrı Dağı Efsanesi!

Otomobil sulama kanalına düştü: Baba ve 3 çocuk hala aranıyor

İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy Yıldırım’da anıldı

İnegöl Belediyespor'dan 3 Türkiye Şampiyonluğu!

Bursaspor’un yeni sağ bekinden ilk açıklamalar

Yükleniyor