Organize suç örgütüne operasyon: 29 gözaltı

Karabük'te aralarında komiser yardımcısının da bulunduğu organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 29 şüpheli gözaltına alındı.

DİĞER 22.02.2021 23:54:00 0
Organize suç örgütüne operasyon: 29 gözaltı

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri "Kurtbeyler" olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu Karabük merkezli 8 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda aralarında bir komiser yardımcısının da bulunduğu 32 şüpheliden 29'u yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslara ait ikamet, araç ve iş yerlerinde narkotik dedektör köpeği ile yapılan aramalarda 8 adet ruhsatsız tabanca, 9 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet sallama tabir edilen kılıç, 1 adet kurusıkı tabanca, 176 adet tabanca fişeği, 156 adet tüfek fişeği, 1 gram esrar maddesi, 10 adet uyuşturucu hap, 1 adet teçhizat kemeri, 73 adet çek-senet ve 1 adet sahte KKTC sürücü belgesi ele geçirildi.

Şüphelilerin yakınları adliye çevresinde kalabalık oluşturunca polis ekipleri herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için çevrede yoğun güvenlik önlemi alarak, sık sık sosyal mesafe ve maske uyarısı yaptı. Karabük'te gözaltına alınan şüphelilerden 9'u alınan ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, 19 şüpheli işlemlerinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. 1 şüphelinin ise başka şehirde ifadesinin alındığı öğrenildi.

 

Beyoğlu’nda 5’inci kattan düşen genç kız hayatını kaybetti

Sevgililer günü diye 112’yi arayıp pasta istedi, cezayı yedi

Türk Bayrağı’na hassasiyet ödülsüz kalmadı

Koza Han’da tahliyeye yargı freni

Nilüfer’den çevre için elektronik atık hamlesi

İnegöl’de açılışa özel 100tl kampanyasında izdiham oluştu

Kent Akademisi’nden LÖSEV’e sevgi bağışı

Sevgililer Günü’nde Bursaspor’a koştular

Bursa’da Ramazan bereketi başlıyor

Bursa polisinden çocuklara anlamlı etkinlik

Ebru Gündeş’in Riyad konser ücreti gündem oldu

BURULAŞ’tan bakım çalışması

Osmangazili çocuklara Uludağ sürprizi

Bursa’da uyuşturucu ağı çökertildi: 84 tutuklama

Maskeli hırsızlar İznik’te yakalandı

Başkan Erol'dan örnek davranış: "Bir ünite kan, bir hayat"

Ev hanımlarına emeklilik için ilk adım TBMM’de

Osmangazi’de yeni gezici kütüphane yollarda

Belediyecilikte Yıldırım Modeli Türkiye'ye örnek oldu

Nilüfer’de kaldırım işgaline geçit yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençler Türkiye’nin istikbalidir

Yıldırım’daki sessiz devrimden Büyükşehir adaylığına uzanan yol

Bursa’da bıçaklı kavga can aldı

Kanal 16 yönetiminden Bursa Emniyet Müdürü Gökçe’ye ziyaret

Ay-yıldızlılar A Ligi’nde devlerle karşı karşıya

Başkan Erol’dan manevi mekânlara vefa

Resmi Gazete’de yayımlandı: Bahis sitelerine yeni sınır

Taksilerde yeni dönem başlıyor: Mali cihaz zorunlu hale geliyor

BTSO bebek ve çocuk sektörünü New York’a taşıdı

Bursa'da zincirleme kazada motosikletli son anda kurtuldu

Yükleniyor