Orhangazi’de En İyi Narkotik Polisi Anne Toplantısı Yapıldı

Seminerde uyuşturucuya karşı özellikle anne ve anne adaylarının farkındalığının arttırılması amacıyla bilgilendirmeler yapıldı.

Orhangazi’de En İyi Narkotik Polisi Anne Toplantısı Yapıldı
GÜNDEM 12.11.2021 16:47:00 0

İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ‘’en iyi narkotik polisi anne’’ projesi kapsamında Orhangazi ilçe kaymakamlığı toplantı salonunda ilçe kaymakamı Süleyman Özçakıcı ile ilçe emniyet personeli ve muhtarların katıldığı Seminerde uyuşturucuya karşı  özellikle anne ve anne adaylarının farkındalığının arttırılması amacıyla bilgilendirmeler yapıldı.

Bursa narkotik suçlarla mücadele Şube Müdürlüğünde konusunda uzman narko rehberler tarafından yapılan  seminerde Narko Rehber Volkan Tahpur , madde bağımlılarının fiziksel sosyal psikolojik belirtileri, uyuşturucu madde kullanımı risk analizleri gibi konularda bilgilendirme yaptı.

 Yapılan seminerde aynı zamanda  uyuşturucu ile mücadele için tedavi ve ihbar konularında vatandaşların duyarlılığını arttırmak adına "uyuma" ihbar uygulaması  tanıtılarak , tedavi sürecinde danışmanlık adına başvurulacak merkezlerin numara ve bilgileri paylaşıldı.


Konuşmasında ‘’Amacımız uyuşturucuya Hayır diyebilen bir toplum inşa etmek olduğunu’’ söyleyen Narkorehber Volkan Tahpur  bu konuda tüm topluma Özellikle de anne ve anne adaylarına büyük görevlerin düştüğüne vurgu yaptı.