ORHANGAZİ’DE GÜPE GÜNDÜZ MAZGAL HIRSIZLIĞI !

Orhangazi’de ana yol üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonuna aracı ile gündüz saatlerinde gelen bir şahıs, istasyon girişinde bulunan mazgalın bir kısmını yerinden söküp götürdü.

ORHANGAZİ’DE GÜPE GÜNDÜZ MAZGAL HIRSIZLIĞI !
BURSA HABER 27.01.2022 17:02:00 0

Olay önceki Gemlik Orhangazi ana yolu şehir merkezi girişi  üzerinde  bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Alınan bilgilere göre akaryakıt istasyonu bahçesinde temizlik yapan personel istasyonun girişinde bulunan mazgallardan birinin yerinde olmadığını farketti. Daha sonra  işyerine ait güvenlik kameraları incelendiğinde mazgalın aracı ile gelen ve kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs tarafından alındığı anlaşıldı. 


Güpe gündüz yaşanan hırsızlık olayı sonrası, aracı ile gelip mazgalı götüren şahısın bulunmasını isteyen akaryakıt istasyonu işletmecisi ‘’ Personelimiz mazgalda temizlik yaptığı esnada, boşluğa düşünce mazgalın bir parçasının olmadığını farketmiş, hemen güvenlik kameralarına baktık ve mazgalın bir şahıs tarafından aracı ile gelip aldığını gördük, aracın plakasında kar olduğu için, aracı tespit edemedik, Orhangazi’de farklı yerlerde de bu tür hırsızlıkların olduğunu duyuyorduk, şimdi başımıza geldi.Bu şahısın yakalanmasını istiyoruz’’ dedi.