Orhangazi'de Zincirleme Trafik Kazası ''8 Yaralı''

Orhangazi'de bugün fabrika işçilerini taşıyan bir minibüs'ün karıştığı 3 araçlı  zincirleme  trafik kazasında adeta faciadan dönüldü. Kazada minibüs içinde bulunan işçilerden 8 'i yaralandı.

Orhangazi
BURSA HABER 29.04.2021 18:22:00 0

Yalova -Bursa yönüne doğru Orhangazi girişinde uzun araç kuyrukları oluştu. 


Trafik kazası bugün 16,30 sıralarında Yalova - Bursa karayolu Orhangazi girişi Yeniköy ışıklı kavşağı yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Yalova yönünden Bursa yönüne gitmekte olan bir çekicinin  yavaşlaması sonucu aynı yönde seyir halindeki 16 AIC 303 plakalı ticari araç arkadan çarptı, yine aynı yönde giden ve içinde bir fabrikaya ait işçileri taşıyan 16 P 00 95 plakalı minibüs'te önündeki  diğer  minibüse arkadan çarptı.

Ortalık Savaş Alanına Döndü

Yalova- Bursa yolu Orhangazi girişinde meydana gelen trafik kazası sonrası ortalık adeta savaş alanına döndü .Kazada fabrika servisinin içinde bulunan çok sayıda işçi kendini araçtan dışarı atarken, işçilerden 8'i yaralandı. Yaralılar ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslar ile Orhangazi devlet hastanesine kaldırııldı. 

Araçlarda Büyük Çapta Maddi Hasar Oluştu 

Ortalığın savaş alanına döndüğü kaza sonrası 3 araçta'da maddi hasar meydana gelirken , fabrika işçilerini taşıyan minibüsün çarpmanın şiddeti ile ön camı patladı , kaza sonrası Yalova yönünden Bursa yönüne doğru uzun araç kuyrukları oluştu . Polis ekiplerinin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.