ORTA REFÜJ SULAMASI KAZAYA SEBEP OLDU

KONTROLÜNÜ KAYBEDEN ARAÇ KARŞI ŞERİDE GEÇTİ

ORTA REFÜJ SULAMASI KAZAYA SEBEP OLDU
DÜNYA 3.06.2008 00:09:23 0

Dün, saat 18.00 sıralarında Bursa Ankara yolu üzeri,  Avarlar kavşağı mevkiinde meydana gelen tek taraflı kazada, özel otomobil orta refüjdeki tel örgüleri delip karşı şeride geçti.  Kazada şans eseri ölen yada yaralanan olmadı.

Karabük’ten gelip, Eskişehir’e gitmekte 30 yaşındaki Mehmet Çamoğlu’nun kullandığı 78 AG 697 plakalı otomobil, orta refüj sulaması nedeniyle Avarlar kavşağı mevkiinde, yolda oluşan su birikintisine girdi. Direksiyon hâkimiyetinin kaybedilmesiyle kayan otomobil orta refüje çıkıp, tel örgüyü delerek karşı şeride geçti.

Otomobilin karşı şeride geçtiği sırada karşıdan herhangi bir aracın gelmemesi mutlak bir faciayı önledi. Kazada şans eseri ölen yada yaralanan olmazken, otomobilin orta refüje çıkıp karşı şeride geçtiği sırada sürücü Mehmet Çamoğlu ile otomobilde bulunan 26 yaşındaki Aynur Çamoğlu, hem kazanın şokunu yaşamaları hem de çeşitli yerlerinden darbe almış ihtimali ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirildiler. Hamile olan Aynur Çamoğlu, gerekli muayeneden geçirildikten sonra bir müddet müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi. kazayla ilgili tahkikatın sürdüğü belirtildi.