Tarih: 10.11.2017 15:44

OSMANGAZİ BELEDİYESİ KAÇAK BARAKALARI YIKTI

Facebook Twitter Linked-in

Bursa´da Yunuseli ve Güneştepe mahallelerine vatandaşlardan gelen yoğun şikayet üzerine operasyon yapan Osmangazi Belediyesi Zabıta ekipleri, konutların yanına yapılan kaçak baraka ve çadırları yıktı.

Operasyonda çevrede bulunan atlar da toplanarak Belediyenin Sahipsiz Hayvanlar Barınağı´na götürülürken barakalarını yıktırmak istemeyen roman vatandaşlar ise bıçak çekerek zabıta ve polise direndi.

Zaman zaman gergin anların yaşandığı operasyonda, zabıta ekiplerine taş ve bıçaklarla saldıran vatandaşlar, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Operasyon sırasında, kaçak barakalardaki atların alınmasını engellemek isteyen bazı vatandaşlar, barakalardaki atları sokağa salarak kaçırmak istedi.

Kaçan atları yakalamak isteyen ekiplerin atları kovalamaları ilginç görüntülere sahne oldu.

Operasyonda 30 polis, 15 zabıta ile Çiftçi Mallarını Koruma Kurulu´ndan 5 bekçi görev yaptı. Ayrıca 1 iş makinası, 3 kamyon ve kamyonetin bulunduğu operasyonda, bir ambulans ile veteriner hekim de yer aldı. Yakalanan 9 at, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Barınağı´na götürülürken, 7 baraka da iş makinası ile yıkıldı.

İlçede bu tür operasyonların düzenli şekilde gerçekleştirildiğini söyleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ?Osmangazi´nin belli bölgelerinde zaman zaman yaşanan bu tür olumsuzluklara, zabıta ekiplerimiz kararlı bir şekilde müdahale ediyor. Vatandaşlarımızı rahatsız eden hiçbir olumsuzluğa izin vermeyeceğiz? dedi.


/kanal16haber.com/2017-11/10/154943585b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —