Tarih: 14.04.2018 20:18

YENİCEABAT MAHALLESİNE BİR PROJE DAHA

Facebook Twitter Linked-in

AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ŞAHİN BURSA´DAKİ YOĞUN PROGRAMI KAPSAMINDA, OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DÜNDAR VE BERABERİNDEKİLERLE BİRLİKTE YENİCEABAT MAHALLESİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ. ŞAHİN VE DÜNDAR DAHA SONRA İNŞAAT VE DEKORASYON FUARI´NDA BULUNAN OSMANGAZİ BELEDİYESİ´NİN KENTSEL DÖNÜŞÜM STANDINI GEZDİ. HÜSEYİN ŞAHİN VE MUSTAFA DÜNDAR SON OLARAK, GEÇİRDİĞİ RAHATSIZLIK NEDENİYLE TEDAVİ GÖREN AK PARTİ 22. DÖNEM BURSA MİLLETVEKİLİ NİYAZİ PAKYÜREK´İ DE EVİNDE ZİYARET ETTİ.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ve beraberindekiler Yeniceabat mahallesine kazandırılan çocuk parkı ve sosyal yaşam alanında mahalle sakinleriyle bir araya geldi, yapılan çalışmaları inceledi.

Mahalle Muhtarı Selim Yatkı yapımı tamamlanan proje ile ilgili düşüncelerini dile getirdiği konuşmasında Başkan Dündar´a teşekkürlerini iletti.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da proje ile ilgili açıklamalarda bulundu

İNŞAAT FUARI´NIN GÖZDESİ OSMANGAZİ BELEDİYESİ OLDU

Çocuklara hediye taktim eden Dündar, Milletvekili Şahin ile birlikte mahalle sakinleri ile bir araya geldiği programın ardından, Bursa´da kapılarını ziyaretçilere açan İnşaat ve Dekorasyon Fuarı´nda bulunan Osmangazi Belediyesi´nin Kentsel dönüşüm standında mimari proje maketleri üzerinde incelemelerde bulundu.

Fuara katılan ziyaretçiler de Kentsel Dönüşüm projeleri ile ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi.

AK PARTİ 22.DÖNEM BURSA MİLLETVEKİLİ NİYAZİ PAKYÜREK´E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Şahin ve Dündar fuar sonrası rahatsızlığı sebebiyle tedavi gören AK Parti 22.Dönem Bursa Milletvekili Niyazi Pakyürek´e de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.


/kanal16haber.com/2018-4/14/202352524b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —