Osmangazi Belediye Meclisi’nde hüzünlü toplantı

Osmangazi Belediye Meclisi, yaz tatilinin ardından Eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi.

BURSA HABER 4.09.2024 15:51:00 0
Osmangazi Belediye Meclisi’nde hüzünlü toplantı

Başkan Erkan Aydın yönetimindeki meclis, kamulaştırma ve imar planlarının yanı sıra, iki ay süren aradan sonra ilk kez toplandı. Ancak toplantının gündeminde, sadece belediye işleri değil, aynı zamanda hayatını kaybeden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Feyyaz Alptuğ Memişoğulları'nın anısı da yer aldı.

Duygusal Anlar Yaşandı

Toplantı öncesinde mazeretli üyeler oylanırken, Memişoğulları’nın meclis sırasına yerleştirilen fotoğrafı ve yapılan konuşmalar duygusal anlara sebep oldu. AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş, Memişoğulları için “Siyaset üstü dostluklar kurabilen bir kardeşimizdi. Herkesin iyi anılarla bahsetmesi, onun ne denli değerli biri olduğunu gösteriyor. Acımız ortak, bu yüzden meclis toplantısına katılmak istedim” ifadelerini kullandı.

"Yol Arkadaşımı Kaybettim"

CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten ise Memişoğulları'nı anarken, "Tam 28 gün geçti. Sadece bir meclis üyesi değil, aynı zamanda yol arkadaşım olan birini kaybettim. Onunla aynı yolda yürümekten her zaman gurur duydum. Allah ondan razı olsun, tüm meclis üyelerimizin başı sağ olsun" dedi.

Parti Sözcülerinden Ortak Mesaj

Toplantıya katılan diğer parti sözcüleri de duygularını ifade ettiler. CHP Grup Sözcüsü Fatih Vardar, "Feyyaz Alptuğ Memişoğulları’nın yerine oturamadım. Onun burada olmasını yürekten isterdim. Allah’tan rahmet diliyor, tüm arkadaşlarımızın başı sağ olsun" şeklinde konuştu. MHP Grup Sözcüsü Osman Çimen ise "Genç yaşta kaybettiğimiz Feyyaz Alptuğ Memişoğulları’nın acısını derinden hissediyoruz. Onu her zaman samimiyeti ve güler yüzüyle hatırlayacağız. Mekânın cennet olsun kardeşim" ifadelerini kullandı.

Gündem Maddeleri Görüşüldü

Duygusal anların ardından, meclis gündem maddelerine geçti. Kamulaştırma, imar planları ve diğer önemli konular, meclis üyelerinin katılımıyla görüşülerek karara bağlandı. 

Mudanya’ya değer katan proje

Bir şirkete el konuldu, bir şirkete kayyum atandı

Yıldırım’ın gençleri tarih turunda

Nilüfer Belediyesi’ne soruşturma

Bursa’da Engel Tanımayan Bilim Yolculuğu

Black Friday Çılgınlığı: İndirim mi, Toplumsal Yanılsama mı?

Osmangazi’den kadın haklarına güçlü vurgu

Futbolda bahis skandalı büyüyor: Yeni gözaltı dalgası

Feti Yıldız: “İmralı’daki görüşme çok olumlu geçti, negatif hiçbir şey yok”

Bu sezon ilk defa Bursaspor taraftarına ceza geldi!

Yıldırım Belediyesi engelleri sevgi ile aşıyor

Nilüfer’de QR’lı ruhsat dönemi

Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesinde yerinde dönüşüm başlıyor

Bozbey: Dağ yöresi Bursa’nın geleceği

T10F Gemlik’te vitrine çıktı

Düzeltme metni

Yunanistan'a MSB'den bomba yanıt!

Bakan Yumaklı: Gölecik Barajı çalışmaları hızla sürüyor

Papa’nın İznik ziyareti sonrası tarihi sur içindeki arsa 5,5 milyona satışa çıktı

Bahçeli’den CHP’ye sert çıkış: “İmralı’ya gitmekten bile korktular”

Osmangazi’de aralık meclisi toplandı

Bakan Fidan'dan diplomasi trafiği

Büyükçekmece Adliyesi’nde büyük vurgun!

Osmangazi’de engelli bireyler farkındalık için yürüdü

Bizim Ev’in 14. yılı Nilüfer’de kutlandı

Makine sektörü MEEXX Fuarı’nda buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye ekonomisi 21 çeyrektir kesintisiz büyüyor

Başkan Bozbey: Bursa trafiğine nefes aldıracağız

1.2 milyon TL değerindeki 'Tiny house'u çalmıştı...

Hakan Fidan NATO toplantısında Rutte ile bir araya geldi

Yükleniyor