Tarih: 08.10.2024 13:07

Osmangazi Belediyesi, kaçak yapılarla mücadelesini sürdürüyor

Facebook Twitter Linked-in

 

Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerindeki Gökçeören Mahallesi’nde imara aykırı olarak inşa edilen villaların yıkımını sürdürüyor. Ekipler, tarım arazisi üzerine izinsiz olarak yapılmış bir villanın daha yıkımını gerçekleştirdi.

 

 

Belediye, kaçak yapılarla mücadelesine kararlılıkla devam ediyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri ve vatandaşların şikayetleri doğrultusunda tespit edilen kaçak yapılar, yasal işlemler tamamlandıktan sonra tek tek yıkılmakta. Gökçeören Mahallesi’nde imara aykırı inşa edilen villaların yıkımı için başlatılan çalışmalar sürüyor. Geçtiğimiz günlerde bölgede bulunan kaçak bir villanın yıkımını gerçekleştiren ekipler, tarım arazisi üzerine izinsiz olarak inşa edilmiş bir villanın yıkımını da yaptı. Lüks villanın yıkımı için sabah erken saatlerde bölgeye giden ekipler, öncelikle villanın içindeki eşyaları boşalttı. Eşyaların dışarı çıkarılmasının ardından villa iş makinesi ile yıkılarak kullanılamaz hale getirildi. Geniş güvenlik önlemleri altında yapılan yıkımda herhangi bir sorun yaşanmadı.

 

 

Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyararak, bu duruma asla izin vermeyeceklerinin altını çizdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —