Osmangazi Belediyesi’nde vezneler hafta sonu da açık olacak

Osmangazi Belediyesi, 2 Haziran tarihinde sona erecek olan Emlak Vergisi’nin 1. taksitini ödemek isteyen vatandaşlar için vezneleri hafta sonu da açık tutacak.

BURSA HABER 29.05.2025 17:11:00 0
Osmangazi Belediyesi’nde vezneler hafta sonu da açık olacak

Vatandaşların emlak vergisi ödemelerini kolaylıkla yapabilmesi için birçok alternatif sunan Osmangazi Belediyesi, veznelerini hafta sonunda da hizmete açacak. Emlak Vergisi’nin 1. taksiti için ödeme süresi 2 Haziran’da sona eriyor. Osmangazililer, Mayıs ayı boyunca Osmangazi Belediyesi merkez binası ile Emek, Nilüfer Köylü Pazarı ve Demirtaş’ta yer alan ödeme noktalarındaki veznelerden, Bursa’nın Kalbi Mobil Uygulaması üzerinden, PTT şubelerinden, banka hesabı ve ebelediye.osmangazi.bel.tr internet sitesinden kolaylıkla vergi ödemelerini gerçekleştirdi. 

 

 

Osmangazi Belediyesi, ödemelerini son günlere bırakan vatandaşlar için veznelerini hafta sonunda da hizmete açacak. Nilüfer Köylü Pazarı’nda bulunan ödeme noktası sadece Cumartesi günü açık olacak. Osmangazi Belediyesi merkez binası ile Emek ve Demirtaş’ta yer alan ödeme noktaları ise hem Cumartesi hem de Pazar günü açık olacak. Vezneler, 09.00-16.00 saatleri arasında hizmet verecek. İnternet üzerinden ödeme yapmak isteyen vatandaşlar ise Bursa’nın Kalbi Mobil Uygulama ve ebelediye.osmangazi.bel.tr adresi üzerinden kredi kartıyla vergilerini ödeyebilecek. Osmangazililer ayrıca Vakıfbank IBAN TR060001500158007281692543 ve TR650001500158007260519970 hesaplarına havaleyle de ödeme yapabilecek. Gönderilerin açıklama kısmına üye sicil numarası veya TC kimlik numarası, alıcı adı olarak da Osmangazi Belediyesi Vergi Gelirleri Hesabı girilmesi gerekiyor. 

Emekliye bayram ikramiyesi ödemeleri yarın başlıyor

Türkiye ekonomisi 2025'in ilk çeyreğinde yüzde 2 büyüdü

Çiftlik evinde baltayla öldürülmüş halde bulundu

Narin cinayetinde 15 sanık tekrar hakim karşısında

Bursa'da tır ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

KKTC Başbakanı Üstel: Türkiye olmasa belki de Kıbrıs Türk'ü bugün Filistinliler gibi olacak

Osmangazi Belediyesi’nde vezneler hafta sonu da açık olacak

İnfaz düzenlemesi 19.800 mahkumu kapsıyor

Bursa’nın hayalet bürokratlarına ders veren tapu müdürü

İnfaz düzenlemesi meclis'e sunuldu: 9 Kanunda değişiklik yapılacak

Bursa’da 144 bini aşkın tapu işlemi yapıldı

Trafik cezaları artıyor

Gazze'de ölü sayısı 54 bin 249'a yükseldi

Avrupalı tur operatörlerinden Yenişehir çıkarması

Bursaspor, Ertuğrul İdris Furat ile sözleşme imzaladı

Türkiye ve Macaristan ticaret hacmini son 10 yılda iki katına çıkardı

Başkan Bozbey Harmancık'ta!

Küntay Fan kulüp’te konuştu: ABD, Çin ve yeni ticaret yolları

Osmangazi’nin badmintoncu kızları Türkiye şampiyonu

Bursa Belediyeleri Yıldırım'da bir araya geldi

Gazze'de can kaybı 54 bin 84’e yükseldi

Kurtulmuş: "Terör belası tarihin çöplüğüne atılacaktır"

84 bin 942 vatandaş hac ibadeti için kutsal topraklarda

Doğum yardımı ödemeleri başladı

AK Parti’de yeni anayasa için görevlendirilen 10 hukukçu belli oldu

“Bursa Business School Türkiye’nin kongre merkezi olacak”

Şahika Ercümen'den Marmara'ya umut dalışı: "Marmara can çekişiyor"

TBMM'de Meclis Başkanlığı seçim süreci başladı

Bursa'da 2 kaymakam, 1 vali yardımcısının görev yeri değişti

Bakanlık, Kurban Bayramı öncesi denetimlerini artırdı

Yükleniyor