Tarih: 22.10.2024 15:57

Osmangazi Belediyesi’nden 101. Yıl coşkusu: İşte etkinlik programı

Facebook Twitter Linked-in

Osmangazi Belediyesi'nden Cumhuriyet Bayramı'na Özel Etkinlikler

Osmangazi Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 101. kuruluş yıldönümüne özel olarak dolu dolu bir kutlama programı hazırladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, ilçede düzenlenecek olan çeşitli gösteri, konser ve sergilerle büyük bir coşkuyla kutlanacak.

Kutlamalar, 25 Ekim Cuma günü başlayıp 29 Ekim Salı gününe kadar devam edecek. Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ın göreve gelmesiyle birlikte etkinliklerde gözle görülür bir değişiklik yaşandı ve Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına ilk kez bu denli uzun soluklu bir takvim hazırlandı.

Etkinlik Programı

Kutlamalar, 25 Ekim Cuma günü saat 18.00'de Soğukpınar Köyü’nde düzenlenecek “Cumhuriyetin Işığında Bilim” etkinliğiyle başlayacak. 27 Ekim Pazar günü ise saat 21.00’da Osmangazi Meydanı’nda sahne alacak olan ünlü şarkıcı Emir Can İğrek, sevilen şarkılarını on binlerce Osmangazili ile birlikte seslendirecek.

28 Ekim Pazartesi günü saat 20.30’da Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde düzenlenecek olan "Bir Cumhuriyet Hikayesi" adlı etkinlikte, Hikaye Anlatıcısı Seher Kander, katılımcıları Cumhuriyetin 101 yıllık yolculuğuna çıkaracak.

29 Ekim Salı günü ise Osmangazi Meydanı’nda yer alan Osmangazi Gösteri Merkezi’nde Atatürk ve Cumhuriyet Fotoğrafları Sergisi’nin açılışı yapılacak. Saat 17.00’da başlayacak bu etkinliğin ardından, Dünya Müzikleri Orkestrası tarafından düzenlenecek “Senfonik Türküler” konseri ile kutlamalar müzik dolu anlara sahne olacak.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Cumhuriyetin 101. yıldönümünü büyük bir coşku içinde kutlayacaklarını ifade ederek, tüm Osmangazilileri etkinliklere katılmaya davet etti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —