Tarih: 23.10.2024 15:05

Osmangazi Belediyesi’nden 14. kütüphane

Facebook Twitter Linked-in

Osmangazi Belediyesi, 26 Ekim Cumartesi günü açılışı yapılacak olan İsmail Hakkı Tonguç Bağış ve Şiir Kütüphanesi için kitap bağışı kampanyası başlattı. İlçeye kazandıracağı 14’üncü kütüphanenin raflarındaki kitap çeşitliliğini artırmayı hedefleyen Osmangazi Belediyesi, evlerde kullanılabilir durumdaki kitapların yeni okuyucularla buluşturulması amacıyla “Kitaplarınız Umutlara Ortak Olsun” adı altında bir kampanya düzenledi.

Kütüphanelerin kapalı olduğu Pazar ve Pazartesi günleri hariç, haftanın diğer günlerinde 09.00 ile 16.00 saatleri arasında kitap bağışları Hasan Ali Yücel Dünya Klasikleri Kütüphanesi, Emek Kütüphanesi, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi Kütüphanesi, Demirtaş Kültür Merkezi Kütüphanesi, Hüdavendigar Kütüphanesi ve İsmail Hakkı Tonguç Bağış ve Şiir Kütüphanesi’ne yapılabilecek.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, kampanya ile ilçedeki kütüphanelerin 41 bin 922 olan kitap sayısını daha da artırmayı amaçladıklarını belirtti. Başkan Aydın, “Kütüphanelerimizde zengin yayın koleksiyonları, oturma salonları, ders çalışma ve grup çalışma alanlarıyla çocuklar ve gençler için keyifli bir ortam sunuyoruz. 

 

İsmail Hakkı Tonguç Bağış ve Şiir Kütüphanesi için başlattığımız bu kampanya ile raflarınızdaki kitaplarınızı paylaşarak bize destek olabilirsiniz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —