Tarih: 19.07.2024 14:52

Osmangazi Belediyesi’nden az zamanda çok iş : Erkan Aydın 100 gününü TVON6’da değerlendirdi

Facebook Twitter Linked-in

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 100 günlük icraat dönemini TV ON6’da  değerlendirdi. Gazeteci Mustafa Özdal’a konuşan Aydın, dolu dolu geçirdikleri 100 günün açılış ve temel atmalarla geçtiğini kaydederek, mazbata aldıkları 5 Nisan’dan itibaren çalışmalara başladıklarını anlattı.
İşte Aydın’ın  100 günlük icraatları:

Bursa’nın ilk Halk Lokantası, Çirişhane Spor Kulübü Lokali  ve Ayça Azak Kreşi temel atma, Türkiye’de ilk olan protokol ile Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi öğrencilerinin Osmangazi Hayvan Barınağı’nda staj yaparak kısırlaştırma ve tedavilerde görev alması, 6 ayda 2 bin 600 sokak köpeğinin kısırlaştırılması, geçen dönem yapılaşmaya açılmak istenen Nasrettin Hoca Parkı’nın, park olarak açılması, Genç Kafe ve 3 bin kitabın içinde olduğu Hasan Ali Yücel Kütüphanesi’nin açılışı, Yenibağlar’da jimlastik salonu, Mehmet Akif Mahallesi’nde sağlık ocağı, Çağlayan’da spor kulübü lokali açılışı, 7 kreş ve 1 kız yurdu kazandırılması için protokol imzalanması.
 



HALK LOKANTASINA BÜYÜK İLGİ
Başkan Aydın, Osmangazi Belediyesi olarak Bursa’nın ilk Halk Lokantası’nı açtıklarını hatırlatarak, günde yaklaşık 800 dar gelirli yurttaşın bu lokantadan faydalandığını belirtti. Esnafın olumsuz etkilenmemesi için sadece 11. 00  ile 15. 00 saatleri arasında hizmet verdiklerini sözlerine ekleyen Aydın, esnafın en az faaliyet gösterdiği 3 mahallede daha Halk Lokantası açacakları müjdesini verdi.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —