Osmangazi Belediyesi'nden kadın pilota destek

Dünyanın ilk ve tek engelli kadın ralli pilotu Kübra Keskin Osmangazi Belediyesi adına yarışacak.

BURSA HABER 12.03.2025 10:11:00 0
Osmangazi Belediyesi

Dünyanın ilk ve tek engelli kadın ralli pilotu olan Osmangazi Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü personeli Kübra Keskin, 2025 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk ayağı olan Ege Rallisi öncesinde Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ile bir araya geldi. Başkan Aydın, Osmangazi Belediyesi adına yarışacak olan Kübra’ya başarılar dileyerek, Marmaris’e uğurladı.

Geçtiğimiz yıl Avrupa Ralli Şampiyonası’nda çifte kupa kazanan başarılı pilot, bu sezon Osmangazi Belediyesi adına yarışacağı için ayrı bir heyecan yaşıyor. 14-16 Mart tarihlerinde Marmaris’te gerçekleşecek olan Ege Rallisi’nde yeni başarılara imza atmayı hedefleyen Kübra Keskin, şampiyonluk için direksiyon başına geçecek.

Başkan Aydın: “Kübra ile gurur duyuyoruz”

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, yarış öncesi Kübra Keskin ile bir araya gelerek desteklerini yineledi. Başarılarıyla Osmangazi’yi ve Bursa’yı gururlandıran genç pilota güvendiklerini belirten Başkan Aydın, “Kübra, geçtiğimiz yıl Avrupa Ralli Şampiyonası’nda büyük bir başarı elde etti. Bu yıl da aynı azimle mücadele edeceğine inanıyorum. Osmangazi Belediyesi olarak her zaman yanında olacağız. Hem Türkiye’de hem de Avrupa’da ilçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine şüphemiz yok. Kendisine kazasız, başarılı bir sezon diliyorum” dedi.

Keskin: “Kategorimde şampiyon olmak istiyorum”

Osmangazi Belediyesi adına yarışacak olmanın kendisi için büyük bir anlam taşıdığını vurgulayan Kübra Keskin, “Geçtiğimiz yıl Avrupa’da önemli başarılar elde ettik. Bu sezon, hem Türkiye’de hem de Avrupa’da daha büyük hedeflerim var. Kategorimde şampiyon olmayı ve bayrağımızı uluslararası arenada dalgalandırmayı istiyorum. Motor sporlarında engelsiz rakiplerime karşı mücadele veriyorum ve bu alanda bir kadın olarak yer almak benim için büyük bir sorumluluk. Başarılarımla yeni nesillere ilham olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

Nilüfer Belediyesi’nin yeni basın danışmanı Elif Sezgin oldu

Artık girişler paralı oluyor: Uludağ Üniversitesi’nde HGS dönemi!

"Tağut!": Radikal grupların can simidi

Bursaspor deplasmandan galibiyetle dönüyor

Erdoğan: "Hitler özentisi tiplerin kuyruk acısı hiç geçmeyecek"

Yenişehir eski belediye başkanı Mehmet Kaya’ya son görev

CHP merkez ilçelerde kıran kırana mücadele

Bursa'da anız yangını; 30 dönümlük alan zarar gördü

Bursa basınının deneyimli ismi Büyükşehir Belediyesi’nde

THY pilotundan 12 Dev Adam’a: Umut ve gurur yaşattınız

İznik'te tarihi surların dibinde erkek cesedi bulundu

Chicago’da Bursa rüzgârı: UR-GE firmaları ihracat için Fabtech 2025’te

İnegöl'de ilk ders: "6 Eylül İnegöl'ün Kurtuluşu"

Hareketlilik haftası başladı

Bursa'da inşaat halindeki binanın 3’üncü katından düşen işçi yaralandı

Dünya sağlık turizminin kalbi Bursa’da atacak

Bursaspor kupada Kdz. Ereğli deplasmanına hazırlanıyor

Nilüfer Belediyesi gazileri unutmadı 

Zaimoğlu Bursa'ya veda etti

İnegöl'e Kolombiyalı damat!

BOSİAD’ı kapatma darbesi püskürtüldü

Kılıçdaroğlu’nun avukatından dava sonrası ilk açıklama!

Bozbey: "Baba ocağındayız, evimizdeyiz!"

AFAD gönüllü sayısı 1,6 milyonu geçti

“Osmangazi95” projesiyle sağlıklı nesiller yetişiyor

11.Akçalar-Fadıllı İncir Festivali’nde lezzet şöleni

“Fütursuz Denemeler” sergisi Nilüfer’de

Bursalı tekstilciler, Suudi Arabistan pazarında yeni iş birliklerinin kapısını araladı

CHP kurultay davası ertelendi

Bursaspor tekrar zirvede

Yükleniyor