Osmangazi Belediyesi'nden kadın pilota destek

Dünyanın ilk ve tek engelli kadın ralli pilotu Kübra Keskin Osmangazi Belediyesi adına yarışacak.

BURSA HABER 12.03.2025 10:11:00 0
Osmangazi Belediyesi

Dünyanın ilk ve tek engelli kadın ralli pilotu olan Osmangazi Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü personeli Kübra Keskin, 2025 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk ayağı olan Ege Rallisi öncesinde Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ile bir araya geldi. Başkan Aydın, Osmangazi Belediyesi adına yarışacak olan Kübra’ya başarılar dileyerek, Marmaris’e uğurladı.

Geçtiğimiz yıl Avrupa Ralli Şampiyonası’nda çifte kupa kazanan başarılı pilot, bu sezon Osmangazi Belediyesi adına yarışacağı için ayrı bir heyecan yaşıyor. 14-16 Mart tarihlerinde Marmaris’te gerçekleşecek olan Ege Rallisi’nde yeni başarılara imza atmayı hedefleyen Kübra Keskin, şampiyonluk için direksiyon başına geçecek.

Başkan Aydın: “Kübra ile gurur duyuyoruz”

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, yarış öncesi Kübra Keskin ile bir araya gelerek desteklerini yineledi. Başarılarıyla Osmangazi’yi ve Bursa’yı gururlandıran genç pilota güvendiklerini belirten Başkan Aydın, “Kübra, geçtiğimiz yıl Avrupa Ralli Şampiyonası’nda büyük bir başarı elde etti. Bu yıl da aynı azimle mücadele edeceğine inanıyorum. Osmangazi Belediyesi olarak her zaman yanında olacağız. Hem Türkiye’de hem de Avrupa’da ilçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine şüphemiz yok. Kendisine kazasız, başarılı bir sezon diliyorum” dedi.

Keskin: “Kategorimde şampiyon olmak istiyorum”

Osmangazi Belediyesi adına yarışacak olmanın kendisi için büyük bir anlam taşıdığını vurgulayan Kübra Keskin, “Geçtiğimiz yıl Avrupa’da önemli başarılar elde ettik. Bu sezon, hem Türkiye’de hem de Avrupa’da daha büyük hedeflerim var. Kategorimde şampiyon olmayı ve bayrağımızı uluslararası arenada dalgalandırmayı istiyorum. Motor sporlarında engelsiz rakiplerime karşı mücadele veriyorum ve bu alanda bir kadın olarak yer almak benim için büyük bir sorumluluk. Başarılarımla yeni nesillere ilham olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

AK Parti Genel Merkez yöneticisinden Bozbey iddialarına net yanıt: “İki taraf da istemiyor!”

Türk helikopteri GÖKBEY Körfez’e açılıyor

'Gürültü' iddiasıyla öldürülen Emir Baki davasında ağırlaştırılmış müebbet cezası!

TÜİK açıkladı! İşte boşanmanın en az ve en yüksek olduğu şehirler

İnegöl’de iki otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Kestel Belediyesi minikleri sevgiyle karşılıyor

İnegöl Belediyesi’nden temiz şehir seferberliği

Tarihi hanlarda yeni düzenleme

Silahını temizlerken şehit olan polisimiz son yolculuğuna uğurlandı

Bakan Yumaklı: 2,3 milyar ton gıda israf ediliyor

Yıldırımlı çocuklara ücretsiz tiyatro keyfi

Bursa merkezli uyuşturucu operasyonu: 102 gözaltı

Büyükşehir’den çalışanlara moral etkinliği

Osmangazi’den ailelere okuma seferberliği

Yenişehir Belediyesi’nden hastalara moral konseri

Ankara’da FETÖ operasyonu: 8 şüpheli gözaltında

Her gün 22 bin kişi sigara yüzünden ölüyor

Nilüfer’de sigaraya karşı bilimsel söyleşi

Bozbey'den istifa iddialarına yanıt!

İnegöl’de fırçayla arkadaşının kafatasını kırdı!

Bursa'da park halindeki otomobil yandı

Bursa'da bina alevler içinde kaldı!

Bursa’da eniştesini sokakta 8 kurşunla öldürdü!

Devlet Bahçeli: Türkiye 2053’te süper güç olacak

Bursa Kent Akademisi ile mesleki dönüşüm

Fitch, Bursa’nın kredi notunu “Pozitif”e çıkardı

Kendi hikayesini yazan kadınlar Bursa’da bir araya geldi

Yıldırım’da türkü dolu akşam

CHP'den istifa eden Mesut Özarslan’dan Özgür Özel’e suç duyurusu

Antalya Adalet Sarayı’nda güvenlik görevlisi ölü bulundu

Yükleniyor