Osmangazi Belediyesi’nden Kübra denizci keskin’e Avrupa’dan çifte kupa

Barum Czech Rally Zlin’de kadın pilotlar arasında birinci, Rc 5 kategorisinde üçüncü oldu.

4.09.2024 12:58:00 0
Osmangazi Belediyesi’nden Kübra denizci keskin’e Avrupa’dan çifte kupa

Osmangazi Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü personeli Kübra Denizci Keskin, dünyadaki tek engelli kadın ralli pilotu olarak katıldığı Avrupa Ralli Şampiyonası’nın (ERC) Barum Czech Rally Zlin ayağından çifte kupa ile Bursa’ya döndü. Türkiye’nin ilk engelli kadın ralli pilotu olan Kübra Denizci Keskin, uluslararası arenada büyük bir başarıya imza atarak, 112 otomobilin katıldığı zorlu organizasyonda kadın pilotlar arasında birinci, Rc 5 kategorisinde ise üçüncü oldu.

Barum Czech Rally Zlin, Avrupa Ralli Şampiyonası’nın en uzun ve en zorlu yarışı olarak biliniyor. Toplam 193 kilometrelik özel etap ve 867 kilometrelik toplam mesafe ile pilotlar için büyük bir meydan okuma oluşturdu. Kübra Denizci Keskin, bu zorlu parkurlarda gösterdiği üstün performans ve kararlılığı ile hem Türkiye’de hem de dünya çapında adından söz ettirdi. Osmangazi Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü personeli olan Kübra Denizci Keskin, Avrupa’daki yarışta kazandığı çifte kupa ile birlikte Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a ziyarette bulundu.
Aydın: “Kübra yüzümüzü kara çıkartmadı”
Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Kübra Denizci Keskin’in elde ettiği başarılardan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Kübra’yı geçtiğimiz günlerde başarılar dileyerek Çekya’da düzenlenen ralli yarışına uğurlamıştık. Kübra’nın başarılı olacağına olan inancımız tamdı. Kendisi de  yüzümüzü kara çıkartmadı. Barum Czech Rally Zlin’de kadın pilotlar arasında birinci oldu. Kendi kategorisinde ise 3’üncü oldu. Kendisini tebrik ediyorum. Başarısıyla engelli bireylere rol model olduğunu düşünüyorum. Kübra’nın başarılarının devamını diliyorum. Belediye çalışanımız olduğu için de daha mutlu ve gururluyuz” dedi.


Keskin: “Destekleri için başkanımıza teşekkür ederim”
Avrupa’dan çifte kupayla döndüğü için çok mutlu olduğunu ifade eden Kübra Denizci Keskin, “Avrupa Ralli Şampiyonası’nın en uzun yarışı olan Czech Rally Zlin, oldukça da zor bir yarıştı. Buradan kupalarla dönmek benim için çok büyük bir mutluluk oldu. Osmangazi Belediye Başkanımız Erkan Aydın’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Şimdi tekrar Türkiye Şampiyonası’na geri dönüyoruz. Üç tane daha yarışımız olacak.  O yarışlardan da umarım güzel sonuçlarla ayrılacağız” şeklinde konuştu.
Başkan Aydın, Türkiye Şampiyonası’na katılacak olan Kübra Denizci Keskin’e başarılar diledi.

Fabrikanın altıncı hissi: Geleceği öngören akıllı fabrikalar

İşte yeni Kocayayla!

Yıldırımlılar tiyatroda buluştu

Atlas Çağlayan'ın ailesine savcılık tarafından koruma talep edildi

Bursa’da uyuşturucuya karşı eğitim

İnegöl Belediyesi çözüm merkezi’nden 260 bin çağrıya yanıt

İnegöl’de iş kazası: 1 işçi ağır yaralı

Bakan Şimşek: Enflasyon düşüş eğilimini sürdürüyor

Özgür Özel ile Arıkan Ankara’da bir araya geldi

Bursaspor’dan taraftara uyarı: Dolandırıcılara dikkat

Hakan Fidan: Avrupa Birliği'ne katılın diye yalvaracaklar

Osmangazi Belediyesi Sarıalan’da çocuklara renkli kış etkinliği düzenledi

Sapanca’da tartışma cinayetle bitti

İstanbul Bağcılar’da şüpheli zehirlenme: 3 ölü 1 ağır yaralı

Antalya Büyükşehir’e yolsuzluk soruşturmasında iddianame hazır

Dağ havası lüks, karın bedeli ağır

Diyarbakır Emniyeti önündeki EYP saldırısına 13 gözaltı

TÜİK: Hizmet sektöründe güven yükseldi

Büyükşehir'de güç birliği mesajı

Bursa’da kuyu temizliği can aldı

Bursaspor’da yeni hoca belli oldu

Yeşil-Beyazlılar evinde 3 golle kazandı

Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın şehadetinin üzerinden 25 sene geçti

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimize söz verdik, sözümüzü yerine getirdik

Başkan Bozbey’den Bursaspor’a tam destek

Uğur Mumcu, Bursa’da 33. yılında unutulmadı

İnegöl’de depo kazası: İşçi demirlerin altında kaldı

Uludağ'da hafta sonu yoğunluğu

Ereğli’de TIR ile otomobil çarpıştı: 2 can kaybı

Gençler Büyükşehir desteğiyle KPSS’ye hazırlanıyor

Yükleniyor