Osmangazi Belediyesi’nden seyyar satıcılara operasyon

Çarşamba Mahallesi’nde huzur sağlamak için akşam saatlerinde denetim yapıldı.

Osmangazi Belediyesi’nden seyyar satıcılara operasyon
Haberi Sesli Oku
7.10.2024 16:17:00 0

Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine Çarşamba Mahallesi’nde ve Merinos Parkı’nda seyyar satıcılara yönelik operasyon düzenledi. Rutin denetimlerinin yanı sıra, özellikle kaldırım işgallerine son vermek amacıyla yapılan bu operasyon, akşam saatlerinde gerçekleştirildi.

Saat 19:00 ile 22:00 arasında gerçekleşen operasyonda, seyyar satıcılara, dilencilere ve vatandaşları rahatsız eden kişilere geçit verilmedi. Ana yol, meydan, sokak araları ve parklarda nizamı bozan, çevreyi kirleten ve geçişi engelleyen satıcılara müdahale edildi. Kurallara uymayarak ısrarla faaliyetini sürdürmek isteyen bazı satıcıların mallarına da el konuldu.

El konulan eşyalar, Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü deposuna götürüldü. Zabıta yetkilileri, bu tür operasyonların devam edeceğini ve belirli saatlerle sınırlı kalmayarak günün her vakti yapılacağını belirtti. Osmangazi Belediyesi, halkın huzurunu sağlamak ve çevre düzenini korumak adına çalışmalarını kararlılıkla sürdürecek.