Tarih: 16.09.2024 15:11

Osmangazi’de büyüklere masal gecesi

Facebook Twitter Linked-in

Osmangazi Belediyesi, ‘Büyüklere Masal’ etkinliği ile yetişkin masal severleri büyüledi. Şadırvanlı Han Eğitim Akademisi’nde düzenlenen etkinlik, masal anlatıcısı Seher Kander’in etkileyici masal performansı ve müzisyen Taner Baba’nın çaldığı enstrümanlarla unutulmaz bir gece yaşattı.

Osmangazi Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri serisinin bir parçası olan ‘Şadırvanlı Han Avlu Buluşmaları’, geçtiğimiz hafta ‘Eylül’ün Nağmesi Türk Sanat Müziği Konseri’ ile başlamıştı. Etkinlikler, ‘Büyüklere Masal’ gecesi ile devam etti ve Bursalı masal severler tarafından yoğun ilgi gördü.

Etkinlikte, Seher Kander masallarını bu kez çocuklar yerine masala özlem duyan yetişkinlere anlattı. Masallara eşlik eden Taner Baba’nın enstrümanları ise geceyi adeta bir müzik şölenine dönüştürdü. Katılımcılar, modern hayatın yoğun temposundan bir an uzaklaşıp, masal diyarında keyifli bir yolculuğa çıktılar.

Program sonunda Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Esendemir, Seher Kander’e ve Taner Baba’ya teşekkür ederek çiçek takdim etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —