Osmangazi'de camiiler yenileniyor

Osmangazi Belediyesi tarafından Sırameşeler Mahallesi Hakkı Camii’nde yapımı tamamlanan abdestlik, bay-bayan, engelli tuvaletleri ile bahçe ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlanarak hizmete açıldı.

BURSA HABER 11.06.2021 17:57:00 0
Osmangazi

Osmangazi Belediyesi, ilçedeki mevcut camilere yönelik yürütülen avlu ve çevre düzenlemesi, abdestlik, tuvalet, boya, tadilat ve bakım onarım hizmetlerini ara vermeden sürdürüyor. Cami cemaati ve mahalle sakinlerinin talebi üzerine Sırameşeler Mahallesi Hakkı Camii’nde başlatılan bay bayan ve engelli tuvaletleri, abdestlik ve cami avlu ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı. Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında başlatılan çalışmalar kapsamında Hakkı Camii’nin bahçesi parke taşla kaplandı. Ayrıca 40 metre uzunluğundaki bahçe duvarı ve korkuluklar yenilendi. Yapılan çalışmalar için 400 bin TL’lik kaynak kullanıldı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Araştırma Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç’ın yanı sıra Osmangazi İlçe Müftüsü Mehmet Uzun’un duaları eşliğinde vatandaşlarla birlikte hizmetlerin açılışını gerçekleştirdi. Yaptığı konuşmada pandemi sürecine ve alınması gereken tedbirlere vurgu yapan Başkan Dündar, “Pandemi henüz bitmedi. Bu nedenle temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyarak yaşantımızı devam ettirmeye alışacağız” dedi.

DÜNDAR: “HİZMETLER BİZLERİN MUTLULUK SEBEBİ OLUYOR”

 

Osmangazi Belediyesi olarak bütçe ve imkanlar çerçevesinde her mahallede bir hizmet ürettiklerini ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Sırameşeler Hakkı Camimizi ziyaret ettiğimizde bizden abdestlik, tuvalet ve bahçe düzenlemesi yapmamız talep edildi. Vatandaşlarımızın talebi üzerine başlattığımız çalışmalarımızı tamamladık. Yaptığımız hizmetlerle, camimize bir güzellik, bir ferahlık geldi. Mahalle sakinleri ve cami cemaatimizin buluşma noktası oldu. Buradaki bu hizmet ve güzellikler bizlerin de mutluluk sebebi oluyor. Burada olduğu gibi diğer mahallelerimizde de pek çok hizmet gerçekleştiriyoruz. Hizmetlerin sonu yok. Bir yandan yapıp tamamlıyoruz, bir yandan yeni talepleri alıyoruz. Bu bir hizmet yolculuğu. Allah, sağlık ve sıhhat verdiği müddetçe bu hizmetleri sürdüreceğiz” dedi.

 

Bursaspor Soma'dan lider döndü

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ukrayna ve Rusya'ya ikazlarımızı net bir şekilde iletiyoruz

PFDK’dan 248 isme daha hak mahrumiyeti cezası

İnegöl'de Beşinci Mevsim Bilim Merkezi için hazırlıklar sürüyor

Şarkıcı Güllü'nün oğlu Tuğberk, şikayetçi sıfatıyla ifadeye çağrıldı

Bakan Fidan, ABD Büyükelçisi Barrack'ı kabul etti

DEM Parti, cumartesi günü AK Parti'yi ziyaret edecek

Bakan Işıkhan: Tüm sendikalarla açık iletişim yapısına sahibiz

Bursa'da Başkanlık Kupası finalleri nefes kesti

Dijital platform Gain ve bağlı şirketlere operasyon: 3 gözaltı

Bursa’da baba ve kızı evde ölü bulundu

Bursa'da seyir halinde yanan otomobil alev topuna döndü

Yeni yıl heyecanı Nilüfer'i sardı

Osmangazi'de okul kantinlerine sağlık denetimi

Bahçeli'den 'Dünya Türk Dili Ailesi Günü' mesajı

Yıldırım'da Mevlana'ya vefa gecesi

Nilüfer’in kurtuluşu tarlada

Yenişehir’de hayvan dostu proje çalışmaları hızla sürüyor

Başkan Burkay BTSO’nun yeni üyeleriyle bir araya geldi

Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Yerli Malı Haftası kutlandı

Bakan Fidan: Başkalarının çizdiği sınırlar içinde siyaset yapma devri kapandı

Başkan Erkan Aydın, çözüm merkezini ziyaret etti

Başkan Özgür Özel: Dayanacak, sabredecek bir tarafım kalmadı

Nilüfer’de “Ustalara Saygı” konseri coşkusu başladı

55 ilde siber operasyon! 301 gözaltı

Benzine indirim yolda

Bursa’nın su sigortası Uludağ’da alarm

Hangi CHP’li belediye başkanı ilçe binasını yıktırıyor?

Hasan Toktaş’tan Bey Sarayı çağrısı: Kuruluşun merkezi ortaya çıkarılmalı

Ak Parti Bursa'nın her ilçesinde güçleniyor

Yükleniyor