Osmangazi'de camiiler yenileniyor

Osmangazi Belediyesi tarafından Sırameşeler Mahallesi Hakkı Camii’nde yapımı tamamlanan abdestlik, bay-bayan, engelli tuvaletleri ile bahçe ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlanarak hizmete açıldı.

BURSA HABER 11.06.2021 17:57:00 0
Osmangazi

Osmangazi Belediyesi, ilçedeki mevcut camilere yönelik yürütülen avlu ve çevre düzenlemesi, abdestlik, tuvalet, boya, tadilat ve bakım onarım hizmetlerini ara vermeden sürdürüyor. Cami cemaati ve mahalle sakinlerinin talebi üzerine Sırameşeler Mahallesi Hakkı Camii’nde başlatılan bay bayan ve engelli tuvaletleri, abdestlik ve cami avlu ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı. Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında başlatılan çalışmalar kapsamında Hakkı Camii’nin bahçesi parke taşla kaplandı. Ayrıca 40 metre uzunluğundaki bahçe duvarı ve korkuluklar yenilendi. Yapılan çalışmalar için 400 bin TL’lik kaynak kullanıldı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Araştırma Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç’ın yanı sıra Osmangazi İlçe Müftüsü Mehmet Uzun’un duaları eşliğinde vatandaşlarla birlikte hizmetlerin açılışını gerçekleştirdi. Yaptığı konuşmada pandemi sürecine ve alınması gereken tedbirlere vurgu yapan Başkan Dündar, “Pandemi henüz bitmedi. Bu nedenle temizlik, maske ve mesafe kurallarına uyarak yaşantımızı devam ettirmeye alışacağız” dedi.

DÜNDAR: “HİZMETLER BİZLERİN MUTLULUK SEBEBİ OLUYOR”

 

Osmangazi Belediyesi olarak bütçe ve imkanlar çerçevesinde her mahallede bir hizmet ürettiklerini ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Sırameşeler Hakkı Camimizi ziyaret ettiğimizde bizden abdestlik, tuvalet ve bahçe düzenlemesi yapmamız talep edildi. Vatandaşlarımızın talebi üzerine başlattığımız çalışmalarımızı tamamladık. Yaptığımız hizmetlerle, camimize bir güzellik, bir ferahlık geldi. Mahalle sakinleri ve cami cemaatimizin buluşma noktası oldu. Buradaki bu hizmet ve güzellikler bizlerin de mutluluk sebebi oluyor. Burada olduğu gibi diğer mahallelerimizde de pek çok hizmet gerçekleştiriyoruz. Hizmetlerin sonu yok. Bir yandan yapıp tamamlıyoruz, bir yandan yeni talepleri alıyoruz. Bu bir hizmet yolculuğu. Allah, sağlık ve sıhhat verdiği müddetçe bu hizmetleri sürdüreceğiz” dedi.

 

Bursa’dan güçlü mesaj: Bağımlılığa kırmızı kart!

Türkiye ile Kuveyt arasında 4 anlaşma imzalandı

Bursaspor Muşspor maçı hazırlıklarına başladı

Yenişehir Belediyesi'nden mezbahaneye modern dokunuş

Bursa’nın kalbinde Cumhuriyet coşkusu atacak

Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Solmaz: "Bir hedefiniz olsun ve asla umutsuz olmayın!"

Başkan Yılmaz muhtarlarla buluştu

CHP’li Ali Mahir Başarır hakkında soruşturma başlatıldı

Motorine indirim yolda

“Bursa’nın gücü üreticide: Bozbey’den destek sözü”

Bursa'da 26 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi: 2 gözaltı

Bursa'da 80 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bursa’da anaokulu açılışına katıldı

Nilüfer’de pancarın öyküsü müzik, ritüel ve lezzetle buluştu

Vali Erol Ayyıldız, muhtarları ağırladı

Başkan Ercan Özel: "Muhtarlarımız, demokrasimizin ilk halkasıdır"

CHP Bursa'da Nihat Yeşiltaş güven tazeledi

“İhracatın Yıldızları” ödülleri sahiplerini buluyor

Uzay ve havacılığın derinliklerini GUHEM’de keşfediyorlar

Bursaspor’un orta sahası resmen çöktü!

Başkan Bozbey: "Bursa’yı asla susuz bırakmayacağız"

Yoğun bakımdaki Turgay Erdem’den haber var

Bursa'da uyuşturucu operasyonu: 620 gram kokain ele geçirildi

Bursa'da düzensiz göçmen avı

30 yıldır uçamayan Yenişehir Havaalanı’ndan taze umutlar

YSK kararını verdi: CHP İstanbul İl Kongresi yapılacak

Cumhuriyet coşkusu Bursa’yı sarıyor

Bursa’da, 15 Temmuz şehitleri için ’253 Hatim’

Özsavaş: "Önceliğimiz, turizmi ileriye taşımak”

Başkan Aydın müjdeyi verdi: "Tahtakale Köylü Pazarı eski haline kavuşuyor"

Yükleniyor