Osmangazi'de camiler bayrama hazırlanıyor

Osmangazi Belediyesi Ramazan Bayramı’na özel camilerde temizlik çalışmaları yürütüyor.

BURSA HABER 27.03.2025 16:34:00 0
Osmangazi

Osmangazi Belediyesi, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala ilçedeki camilerde temizlik ve bakım çalışmalarını yoğunlaştırdı. Vatandaşların ibadetlerini hijyenik, ferah ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirebilmeleri için belediye ekipleri, ilçe genelindeki camilerde geniş çaplı temizlik faaliyetleri yürütüyor.

Belediye ekipleri, her gün farklı camilerde temizlik yaparak, camilerin iç ve dış alanlarını detaylı bir şekilde temizliyor. Hijyen kurallarına uygun şekilde dezenfekte edilen halılar, cami bahçeleri, şadırvanlar, abdesthaneler ve tuvaletler de hijyen standartlarına uygun olarak temizleniyor. Ayrıca, camilerin avizeleri, pencereleri, mihrap, minber ve kürsü gibi bölümleri de özenle temizlenerek, vatandaşların rahatlıkla ibadet edebileceği bir ortam hazırlanıyor.

Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mücahit Yıldız, camilerde yapılan temizlik çalışmalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Osmangazi Belediyesi olarak ilçe genelindeki 400 cami ve mescitte temizlik çalışmaları yapıyoruz. Personelimizden oluşturduğumuz ekipler, her ay 40 camide temizlik gerçekleştiriyor ve bu çalışmalar yıl boyunca düzenli olarak devam ediyor. Ramazan Bayramı’na yaklaşırken camilerdeki temizlik çalışmalarına hız verdik. Vatandaşlarımızın temiz, ferah ve huzurlu bir ortamda ibadet edebilmesi için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

MUHABİR : KEREM KAPLAN

Güldüren: “Bu kulüp benim yuvam”

Milli Savunma Teknolojileri tek çatıda: Çelik Kubbe

Bursaspor Babaoğlu ile yollarını ayırdı

Ferdi Zeyrek soruşturmasında 3 tutuklama

Osmangazi’de şok emlak vergisi tahsilat oranları!

Siyasi retoriğin yeni ustası Ağıralioğlu izlenimlerim

Ağıralioğlu: "Yapacaklarımızı, AK Parti iktidarının yapamadıkları üzerine kurguluyoruz!"

Çukurca Spor Tesisi’nin temeli atıldı

İran-israil gerilimi yakıta zam getirdi!

Yıldırım'da tarih canlanıyor

Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu: "İran’da nükleer sızıntı var"

Zeytinlikteki kulübede çıkan yangına helikopterle müdahale edildi

Talaş emme makinesine sıkışan işçiyi itfaiye kurtardı

Vali Ayyıldız: “Jandarma milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahip”

Parmağını musluk aynasına sıkıştıran 5 yaşındaki çocuğu itfaiye kurtardı

İran gece boyunca İsrail’i vurdu:3 Ölü 91 yaralı

600 bin kamu işçisi için hükümetin zam teklifi belli oldu

Osmangazi Belediyesi bütçede 3 puan artıya geçti

Erkan Aydın: Sorunları yerinde çözeceğiz

Bursa AB Bilgi Merkezi gençlere sürdürülebilirlik bilinci aşıladı

Keles'e arıtma tesisi açıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Netenyahu dünyayı felakete sürüklüyor”

Otomobile çarpan motosikletteki 2 arkadaş ağır yaralandı

Başkan Aydın’dan Arkeopark müjdesi

Bursa Uluslararası Spor Festivali’ne 100 bin sporcu katıldı

Kaptan Özek Bursaspor'a veda etti

Gram altın rekor kırdı

Çelik: "İsrail İran’a saldırarak tüm bölgeyi ateşe atan vahşi ve barbar saldırılarına yenisini ekledi"

İran Genelkurmay Başkanı ve Devrim Muhafızları Komutanı öldürüldü

İsrail İran'ı vurdu

Yükleniyor