Osmangazi'de diksiyon sertifikaları dağıtıldı

Osmangazi Belediyesi’nin düzenlediği diksiyon atölyesi tamamlandı.

Osmangazi
Haberi Sesli Oku
BURSA HABER 5.09.2024 14:01:00 0

Osmangazi Belediyesi, Türkçe’nin doğru ve etkili kullanımını teşvik etmek amacıyla düzenlediği Diksiyon Atölyesi’ni başarıyla tamamlayan kursiyerler için sertifika töreni düzenledi. Demirtaş Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve 6 hafta süren atölye, kadınların talebi üzerine ücretsiz olarak düzenlendi.

Diksiyon Atölyesi’ne katılan 25 kursiyer, düzgün ve etkileyici konuşma becerilerini geliştirmek üzere İletişim Danışmanı Demet Çoraklı’nın verdiği eğitimlerden faydalandı. Eğitimler, diksiyon farkındalığı, nefes çalışmaları, vurgu, ses tonlama, hazırlıksız konuşma uygulamaları, beden dili ve tekerleme çalışmaları gibi konuları kapsadı. Atölye, her hafta Çarşamba günü 18.00-20.00 saatleri arasında gerçekleştirildi.

Başarıyla eğitimlerini tamamlayan kursiyerler için Demirtaş Kültür Merkezi’nde düzenlenen sertifika töreninde Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Esendemir ve Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Sinan Nergiz kursiyerlere sertifikalarını takdim etti. Törende konuşma yapan Esendemir ve Nergiz, kursiyerleri başarılarından dolayı tebrik ederek, geleceklerinde başarılar diledi.