Tarih: 30.01.2024 15:43

Osmangazi'de kaçak çöp ve molozlara karşı 20 kamyon temizlik

Facebook Twitter Linked-in

Osmangazi Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında yaşanan kaçak çöp ve moloz dökümüne karşı kararlı bir mücadele yürütüyor. Bu kapsamda, Veysel Karani Mahallesi'nde yer alan boş araziye kaçak olarak dökülen çöp ve molozları toplayan belediye ekipleri, çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçti.

Yapılan tüm uyarılara ve denetlemelere rağmen boş araziye çöp ve moloz dökülmeye devam etmesi üzerine harekete geçen belediye ekipleri, iki gün süren temizlik çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar sonucunda bölgeden 20 kamyon çöp ve moloz kaldırıldı.

Osmangazi’de kaçak çöp ve moloz temizliği yapıldı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, çevreye gelişi güzel moloz dökerek çevre ve görüntü kirliliğine yol açanların bu davranışlarının kabul edilemez olduğunu belirterek, "Çevre kirliliği, halk sağlığı ve yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyen önemli bir sorundur. Bu nedenle, çevreye duyarlı bir yaklaşım sergilemek ve çevre kirliliğini önlemek için üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda, kaçak çöp ve moloz dökümüne karşı da kararlı bir mücadele yürütüyoruz. Bölgemizdeki boş arazilere, tarlalara, yol kenarlarına veya ormanlık alanlara dökülen çöp ve molozları tespit ederek temizliyoruz. Ayrıca, bu tür kaçak dökümlere karşı denetimlerimizi sıklaştırdık. İzinsiz inşaat atığı ve moloz dökümünü önlemek için özel bir ekip oluşturduk. Çevre kirliliğine karşı kesinlikle taviz vermeyeceğiz" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —