Osmangazi'de minibüs çarpan 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Osmangazi’de bir minibüsün çarpıp kaçtığı 10 yaşındaki Yusuf Çakır, hastanede hayatını kaybetti.

ASAYİŞ 9.09.2024 15:18:00 0
Osmangazi

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde trajik bir trafik kazası yaşandı. Dün akşam saatlerinde, Yunuseli Mahallesi 232. Sokak'ta evinin karşısındaki oyun parkına gitmekte olan 10 yaşındaki Yusuf Çakır, kaykayla hareket ederken bir servis minibüsünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.

İddiaya göre, 10 yaşındaki Yusuf Çakır'a, Ö.S. idaresindeki 16 S 4079 plakalı servis minibüsü çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yusuf Çakır’a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen küçük çocuk kurtarılamadı.

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı araştırmada, kaçan minibüs sürücüsünün Ö.S. olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan Ö.S, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yusuf Çakır'ın cenazesi, Şahin Yılmaz İlkokulu'nun 4'üncü sınıf öğrencisi olduğu belirtilirken, cenaze Yunuseli Hüseyin Kanalıcı Camisi'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Yunuseli Mezarlığı'na defnedilecektir. Yusuf Çakır, bu yıl okula başlayacaktı.Yusuf Çakır'ın dayısı Kadir Eroğlu, derin üzüntü yaşadıklarını söyleyerek, "Dün akşam saat 18.00 sıralarında yeğenim Yusuf Çakır, burada kaykayla kayarken, bir araç Yusuf'a vuruyor. Kazanın ardından ilk başta duruyor, kısa bir süre sonra da kaçıyor. Daha sonra sürücü yakalandı, biz şikayetçi olduk, süreci takip edeceğiz." diye konuştu.

Kazanın yaşandığı yerdeki park yolunda herhangi bir ikazın olmadığını ifade eden Eroğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Burada parkın içinde bu arabaların bu kadar hızlı gitmesi normal değil. Burada defalarca kaza oldu, bu kazaların önüne geçilmesi lazım. Arabayla, motorlarla hızlı gidilmemesi lazım. Herhangi bir trafik levhası, kasis yok. Bir an önce yapılmasını istiyorum. Benim de 3 çocuğum var, birisi Yusuf'un yaşında. Yusuf da benim kanımdandı. Bu saatten sonra ne olur nasıl ayakta dururuz onu da bilmiyorum. Ama bittik. Yusuf, Şahin Yılmaz İlkokulu'nda 4'üncü sınıfa geçmişti. Bugün dersbaşı yapacaktı, başlayamadı."

Sağlık Bakanı tüm organlarını bağışladı

CHP Bursa’da yeni yönetim görev dağılımını tamamladı

Bursa'nın 2050 vizyonu

2026 Hac kurası yarın çekiliyor

Nilüfer Belediyesi’ne Ekim ayında ödül yağdı

Devlet Bahçeli: “Milliyetçi Hareket Partisi, İmralı heyetinde yer almaya hazırdır”

Bahçeli’den Demirtaş açıklaması: “Tahliyesi hayırlı olacaktır”

Bursa’da hangi ilçeye kaç TOKİ yapılacak?

Sevgilisi tarafından 75 bıçak darbesiyle öldürüldü

Yenişehir Belediyesi’nden Mahmudiye’ye hizmet atağı

Balıkesir'de 4,9 büyüklüğünde deprem

AK Parti iktidarı 23 yaşında!

Çiftçiye tam destek

1'inci kattan düştü, hayatını kaybetti

Bursa’ya yakışan üniversiteyi ancak ÇEK kurar

2026 MTV zam oranı açıklandı: Araç sahiplerini yüzde 25,49’luk artış bekliyor

Kasım ayı kira artış oranı belli oldu

Ekim ayı enflasyon oranları açıklandı

Uzatmaların kahramanı Bursaspor!

Türkiye ve Irak arasında tarihi “su” anlaşması

Balıkesir'de 4.3 büyüklüğünde deprem

Nilüfer’in 7’nci giyim pazarı açıldı

Bursa organ bağışında yine zirvede!

Büyükşehir Belediyesporlu Nazmiye Ak dünya üçüncüsü

İsrail, Gazze'de ateşkesi bir kez daha ihlal etti

Fevzi Kaan Kaplan’dan dünya şampiyonasında çifte madalya

MHP'li Büyükataman; ‘Terörsüz Türkiye', Cumhuriyet tarihimizin en stratejik hedefidir

Edebiyatın kalbi Bursa’da atıyor

Bakan Göktaş: Alev Alatlı çağın ötesinde eserler üretti

Bursa’da CHP’li belediye başkanı AK Parti’ye mi geçiyor?

Yükleniyor