Osmangazi'de minibüs çarpan 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Osmangazi’de bir minibüsün çarpıp kaçtığı 10 yaşındaki Yusuf Çakır, hastanede hayatını kaybetti.

ASAYİŞ 9.09.2024 15:18:00 0
Osmangazi

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde trajik bir trafik kazası yaşandı. Dün akşam saatlerinde, Yunuseli Mahallesi 232. Sokak'ta evinin karşısındaki oyun parkına gitmekte olan 10 yaşındaki Yusuf Çakır, kaykayla hareket ederken bir servis minibüsünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.

İddiaya göre, 10 yaşındaki Yusuf Çakır'a, Ö.S. idaresindeki 16 S 4079 plakalı servis minibüsü çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yusuf Çakır’a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen küçük çocuk kurtarılamadı.

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı araştırmada, kaçan minibüs sürücüsünün Ö.S. olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan Ö.S, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yusuf Çakır'ın cenazesi, Şahin Yılmaz İlkokulu'nun 4'üncü sınıf öğrencisi olduğu belirtilirken, cenaze Yunuseli Hüseyin Kanalıcı Camisi'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Yunuseli Mezarlığı'na defnedilecektir. Yusuf Çakır, bu yıl okula başlayacaktı.Yusuf Çakır'ın dayısı Kadir Eroğlu, derin üzüntü yaşadıklarını söyleyerek, "Dün akşam saat 18.00 sıralarında yeğenim Yusuf Çakır, burada kaykayla kayarken, bir araç Yusuf'a vuruyor. Kazanın ardından ilk başta duruyor, kısa bir süre sonra da kaçıyor. Daha sonra sürücü yakalandı, biz şikayetçi olduk, süreci takip edeceğiz." diye konuştu.

Kazanın yaşandığı yerdeki park yolunda herhangi bir ikazın olmadığını ifade eden Eroğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Burada parkın içinde bu arabaların bu kadar hızlı gitmesi normal değil. Burada defalarca kaza oldu, bu kazaların önüne geçilmesi lazım. Arabayla, motorlarla hızlı gidilmemesi lazım. Herhangi bir trafik levhası, kasis yok. Bir an önce yapılmasını istiyorum. Benim de 3 çocuğum var, birisi Yusuf'un yaşında. Yusuf da benim kanımdandı. Bu saatten sonra ne olur nasıl ayakta dururuz onu da bilmiyorum. Ama bittik. Yusuf, Şahin Yılmaz İlkokulu'nda 4'üncü sınıfa geçmişti. Bugün dersbaşı yapacaktı, başlayamadı."

TMSF ve Atış Yapı mağdurları arasındaki kritik görüşmede neler konuşuldu?

Bursa’nın ‘Mor Harita’ projesi Türkiye birincisi oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: "Ellerini taşın altına koymalarını bekliyorum"

Osmangazi’de minikler meslekleri uzmanlardan tanıyor

İnegöl Belediyesi'nde Aile Çalıştayı

Bursa sürdürülebilirlikte Türkiye’ye öncü

TCMB'den 150 baz puan indirim!

İmralı ziyareti sonrası ‘Terörsüz Türkiye’ planı şekilleniyor

İnegöl’de 21 yıl hükümlü firari ormanda yakalandı

Yıldırımlı karateciler Avrupa’da zirvede

Yıldırım'dan Aşık Reyhani'ye vefa

Güllü’nün ölümünde kritik görüntüler ortaya çıktı!

Bursa Business School’da ‘Veri’den değer üretme eğitimi

Howard Becker Nilüfer’de ele alındı

Osmangazi’den şiir atölyesi

Pendik'te yangın: 3 çocuk hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi: Yasa dışı bahsi bitirin

Yılların ihmali: Sokak hayvanları

Nilüfer’de Toprak Ana Günü kutlandı

Cevdet Yılmaz: İnsan Hakları Beyannamesinin en ağır ihlali Gazze'de

İnegöl Belediyesi sosyal alanlarını yeniliyor

Bursa afetlere engelsiz hazırlanıyor

Güneşten toprağa: Yaşamı değiştiren enerjinin gücü

Bursaspor Teknik Direktörü Tam’dan soruşturmaya dair açıklama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Terörsüz Türkiye mesajı

Trump'tan övgü dolu Erdoğan sözleri: O güçlü bir ülke ve güçlü bir ordu inşa etti

HSK kararnamesi ile 948 hakim ve savcının görev yeri değişti

İnegöl Belediyespor’dan tırmanışta derece

Osmangazi zabıtası çocuklarla buluştu

Bursa kestanesine Büyükşehir desteği

Yükleniyor