Osmangazi'de minibüs çarpan 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Osmangazi’de bir minibüsün çarpıp kaçtığı 10 yaşındaki Yusuf Çakır, hastanede hayatını kaybetti.

ASAYİŞ 9.09.2024 15:18:00 0
Osmangazi

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde trajik bir trafik kazası yaşandı. Dün akşam saatlerinde, Yunuseli Mahallesi 232. Sokak'ta evinin karşısındaki oyun parkına gitmekte olan 10 yaşındaki Yusuf Çakır, kaykayla hareket ederken bir servis minibüsünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.

İddiaya göre, 10 yaşındaki Yusuf Çakır'a, Ö.S. idaresindeki 16 S 4079 plakalı servis minibüsü çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yusuf Çakır’a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen küçük çocuk kurtarılamadı.

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı araştırmada, kaçan minibüs sürücüsünün Ö.S. olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan Ö.S, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yusuf Çakır'ın cenazesi, Şahin Yılmaz İlkokulu'nun 4'üncü sınıf öğrencisi olduğu belirtilirken, cenaze Yunuseli Hüseyin Kanalıcı Camisi'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Yunuseli Mezarlığı'na defnedilecektir. Yusuf Çakır, bu yıl okula başlayacaktı.Yusuf Çakır'ın dayısı Kadir Eroğlu, derin üzüntü yaşadıklarını söyleyerek, "Dün akşam saat 18.00 sıralarında yeğenim Yusuf Çakır, burada kaykayla kayarken, bir araç Yusuf'a vuruyor. Kazanın ardından ilk başta duruyor, kısa bir süre sonra da kaçıyor. Daha sonra sürücü yakalandı, biz şikayetçi olduk, süreci takip edeceğiz." diye konuştu.

Kazanın yaşandığı yerdeki park yolunda herhangi bir ikazın olmadığını ifade eden Eroğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Burada parkın içinde bu arabaların bu kadar hızlı gitmesi normal değil. Burada defalarca kaza oldu, bu kazaların önüne geçilmesi lazım. Arabayla, motorlarla hızlı gidilmemesi lazım. Herhangi bir trafik levhası, kasis yok. Bir an önce yapılmasını istiyorum. Benim de 3 çocuğum var, birisi Yusuf'un yaşında. Yusuf da benim kanımdandı. Bu saatten sonra ne olur nasıl ayakta dururuz onu da bilmiyorum. Ama bittik. Yusuf, Şahin Yılmaz İlkokulu'nda 4'üncü sınıfa geçmişti. Bugün dersbaşı yapacaktı, başlayamadı."


Karacabey'de 1 yılda 252 kişi tutuklandı

Ercan Özel: "Koltukları değil ayakkabıları eskitiyoruz"

Bakan Göktaş: "Kötülükle mücadelede asla geri adım atmıyoruz"

Japonya’da 6,9 büyüklüğünde deprem

Gazze'de can kaybı 46 bin 584'e yükseldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni evlenecek gençlerimize faizsiz kredi desteğini 81 ilimizin tamamında uygulamaya alıyoruz

CHP Osmangazi’ye 6 aday!

İnegöl’de 120 milyon TL’lik dolandırıcılık

Reyhanlı saldırısının faili yakalandı

Beşevler Sanayi Sitesi esnafına yüzde yüzü aşan kira zammı!

Osmangazi'de anneler kitap etkinliğinde buluştu

Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması

Mudanya’da kış ortasında müsilaj alarmı

Kardeş Takımı 2 oyuncuları Bursa'da

Balıkesir'de kontrolden çıkan işçi servisi devrildi

Beşiktaş Belediyesi'ne yolsuzluk operasyonu: 47 gözaltı

Bursa için hava tahmini

BUDO'da sefer iptali

Trump: Bu, ülkemizin tarihindeki en kötü felaketlerden!

Gazze’de can kaybı 46 Bin 565'e yükseldi

"Yenidoğan çetesi" davasının ikinci duruşması yarın görülecek

Yeni haftada meclisin gündem maddeleri neler olacak?

Kayıt dışılıkla mücadelede 7,4 milyar lira ceza

Türkiye'nin otomotiv yan sanayi ihracatı rekor kırdı

İstihdama 150 milyar lira kaynak ayrıldı

Yeni yılın ilk cezaları kesildi! 3 milyon 243 bin 49 araç denetlendi

Bursa’da maden ocağında göçük: Patlatma sorumlusu hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörle demokrasi yan yana olmaz

Bursa’da 750 yıllık safkan yerli hayvanları kurşuna dizdiler

Bursa'da takla atan otomobildeki 3 kişi yaralandı

Yükleniyor