Osmangazi'de minibüs çarpan 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Osmangazi’de bir minibüsün çarpıp kaçtığı 10 yaşındaki Yusuf Çakır, hastanede hayatını kaybetti.

ASAYİŞ 9.09.2024 15:18:00 0
Osmangazi

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde trajik bir trafik kazası yaşandı. Dün akşam saatlerinde, Yunuseli Mahallesi 232. Sokak'ta evinin karşısındaki oyun parkına gitmekte olan 10 yaşındaki Yusuf Çakır, kaykayla hareket ederken bir servis minibüsünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.

İddiaya göre, 10 yaşındaki Yusuf Çakır'a, Ö.S. idaresindeki 16 S 4079 plakalı servis minibüsü çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yusuf Çakır’a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen küçük çocuk kurtarılamadı.

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı araştırmada, kaçan minibüs sürücüsünün Ö.S. olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan Ö.S, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yusuf Çakır'ın cenazesi, Şahin Yılmaz İlkokulu'nun 4'üncü sınıf öğrencisi olduğu belirtilirken, cenaze Yunuseli Hüseyin Kanalıcı Camisi'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Yunuseli Mezarlığı'na defnedilecektir. Yusuf Çakır, bu yıl okula başlayacaktı.Yusuf Çakır'ın dayısı Kadir Eroğlu, derin üzüntü yaşadıklarını söyleyerek, "Dün akşam saat 18.00 sıralarında yeğenim Yusuf Çakır, burada kaykayla kayarken, bir araç Yusuf'a vuruyor. Kazanın ardından ilk başta duruyor, kısa bir süre sonra da kaçıyor. Daha sonra sürücü yakalandı, biz şikayetçi olduk, süreci takip edeceğiz." diye konuştu.

Kazanın yaşandığı yerdeki park yolunda herhangi bir ikazın olmadığını ifade eden Eroğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Burada parkın içinde bu arabaların bu kadar hızlı gitmesi normal değil. Burada defalarca kaza oldu, bu kazaların önüne geçilmesi lazım. Arabayla, motorlarla hızlı gidilmemesi lazım. Herhangi bir trafik levhası, kasis yok. Bir an önce yapılmasını istiyorum. Benim de 3 çocuğum var, birisi Yusuf'un yaşında. Yusuf da benim kanımdandı. Bu saatten sonra ne olur nasıl ayakta dururuz onu da bilmiyorum. Ama bittik. Yusuf, Şahin Yılmaz İlkokulu'nda 4'üncü sınıfa geçmişti. Bugün dersbaşı yapacaktı, başlayamadı."

Osmangazi’de tarım arazisine yapılan kaçak depolar yıkıldı

Türkiye-Birleşik Krallık JETCO 8’inci Dönem Toplantısı Londra’da yapıldı

THY 2025’te 92,6 milyon yolcu taşıdı

BUDO’nun 6 seferi hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi

Trump’tan İran mesajı: Çok sert şekilde vuracağız

Ülke genelinde soğuk hava hakim: Kar geri geliyor!

Genç futbolcu Can Armando Güner Galatasaray yolunda

En düşük emekli aylığı için teklif yarın Meclis’te

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel'e tazminat davası!

Fırtınada okul camı kırıldı, öğrenciler yaralandı

İnegöl Belediyesi’nden meydan düzenlemesi

Fenerbahçe’nin yıldız transferi Guendouzi İstanbul’da

Büyükşehir ekipleri, lodos'a karşı sahada

Şiddetli rüzgâr Sabiha Gökçen’de hava trafiğini aksattı

Hakan Fidan: "İslam İşbirliği Teşkilatı’nı olağanüstü toplama kararı aldık"

Aleyna Tilki’nin uyuşturucu test sonucu pozitif çıktı

Başkan Aydın, Namık Kemal Spor Kulübü’nü ziyaret etti

Anahtar Parti: “Bursa üretiyor, karşılığını alamıyor”

Bursa’da lodos alarmı: Çatılar uçtu, ağaçlar devrildi

MSB: Suriye’nin güvenliği bizim güvenliğimizdir

Nilüfer Meclisi’nde 20 dakikalık ara büyük krizi önledi

Halep’te SDG mevzilerine operasyon

Göktaş açıkladı: Destek ödemeleri yükseltildi

Bursa-Mudanya trafiğine kalıcı çözüm

İrfan Can Kahveci, Kasımpaşa kampına katıldı

TÜİK açıkladı: En kazançlı yatırım külçe altın

ABD’den ucuz Rus petrolüne yeni yaptırım adımı

Bursa’nın fethinin 700. yılına hazırlık

Osmangazi Meclisi 2026 Gündemiyle Toplandı

Yenişehir Belediyesi’nden rekor promosyon

Yükleniyor