Osmangazi'de sevgililer günü konseri

Osmangazi Belediyesi sevgi dolu bir konser düzenledi.

BURSA HABER 15.02.2025 11:47:00 0
Osmangazi

Osmangazi Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel düzenlediği muhteşem bir konserle sanatseverleri bir araya getirerek unutulmaz bir gece yaşattı. Panorama 1326 Fetih Müzesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, Konservatuvar Mezunları Derneği ve KKTC Çağdaş Müzik Derneği üyelerinden oluşan koro, Türk Sanat Müziği konseri ile katılımcılara keyifli anlar sundu.

Konserin en anlamlı yanlarından biri ise, katılımcıların bilet yerine kitap bağışı yaparak etkinliğe katılmalarıydı. Toplanan kitaplar, İsmail Hakkı Tonguç Bağış ve Şiir Kütüphanesi’ne bağışlandı. Bu anlamlı bağış, etkinliğin sosyal sorumluluk boyutunu güçlendirirken, katılımcılar da Sevgililer Günü’nün anlamını bir kez daha derinden hissettiler.

Sunuculuğunu Elif Neslihan Hanoğlu’nun üstlendiği gece, KKTC Çağdaş Müzik Derneği Başkanı Ersin Tünay’ın koro şefliğinde gerçekleştirildi. Kemal Alevli’nin konuk sanatçı olarak sahne aldığı gecede, 11 solist tarafından seslendirilen 26 Türk Sanat Müziği eseri, katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konsere katılan sanatseverler, hep bir ağızdan söylenen şarkılara eşlik ederek Sevgililer Günü’nün coşkusunu paylaştılar.

Geceye katılan sanatseverler, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a teşekkür ederek, kendilerine bu güzel anları yaşatan belediyeye minnettarlıklarını dile getirdi. Konserin sonunda ise Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Esendemir, dernek başkanlarına ve koro şeflerine teşekkür plaketi takdim etti.

Muhabir : Kerem KAPLAN

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'yı geride bıraktık

Bursa'da Arap Şükrü Sokağı'nda işgal uyarısı

Nilüfer’in sosyal girişimcilik vizyonuna ‘Altın Pusula’ ödülü

Atış mağduru engelli çocuğun yürek burkan mektubu

Bursa’da otobüslerde güvenlik arttı

Osmangazi’nin Genç Kafeleri rekor ilgi görüyor

“Emekle Büyüyen Sistem: Denetimli Serbestliğin 20 Yıllık Yolculuğu” konuşuldu

Bursa'da kaçak silah imalatı atölyesine operasyon

Marmara Denizi'nin ekolojik yapısı inceleniyor

Bursa'da pizza dükkanına silahlı saldırı

İnegöl’ün en özel anaokulu hizmete başladı

Yıldırım'da nostalji gecesi

Uludağ’da kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı

Nilüfer Belediyespor Eker, nefes kesen maçta galip geldi

Bakan Yerlikaya açıkladı: 103 terörist teslim oldu

Doğa yürüyüşünde yüksekten kayalık bölgeye düştüler

Büyüme rakamları açıklandı

Eğitimde yeni yaklaşımlar

Bursaspor evinde Fethiyespor'u 3-0 mağlup etti

Halk TV, Radyoaktif ve Uludağ FM’i sattı!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in parti meclisi anahtar listesi belli oldu

Bursa’nın en prestijli projesi Down Town’da çöküş

Bursaspor – Fethiyespor maçına saatler kaldı

Tuna Caddesi ulaşımın yeni koridoru oluyor

AK Parti Bursa 61. İl Danışma Meclisi’ne yoğun katılım

CHP Kurultayı’nda son gün

Nilüfer’de ücretsiz mesleki kurslar başlıyor

Osmangazi’de park içi yürüyüş yolları yenilendi

Bursa’da cinsiyet kalıplarını yıkan eğitimler

Papa 14. Leo, İznik’e geldi

Yükleniyor