Osmangazi'de sevgililer günü konseri

Osmangazi Belediyesi sevgi dolu bir konser düzenledi.

BURSA HABER 15.02.2025 11:47:00 0
Osmangazi

Osmangazi Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel düzenlediği muhteşem bir konserle sanatseverleri bir araya getirerek unutulmaz bir gece yaşattı. Panorama 1326 Fetih Müzesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, Konservatuvar Mezunları Derneği ve KKTC Çağdaş Müzik Derneği üyelerinden oluşan koro, Türk Sanat Müziği konseri ile katılımcılara keyifli anlar sundu.

Konserin en anlamlı yanlarından biri ise, katılımcıların bilet yerine kitap bağışı yaparak etkinliğe katılmalarıydı. Toplanan kitaplar, İsmail Hakkı Tonguç Bağış ve Şiir Kütüphanesi’ne bağışlandı. Bu anlamlı bağış, etkinliğin sosyal sorumluluk boyutunu güçlendirirken, katılımcılar da Sevgililer Günü’nün anlamını bir kez daha derinden hissettiler.

Sunuculuğunu Elif Neslihan Hanoğlu’nun üstlendiği gece, KKTC Çağdaş Müzik Derneği Başkanı Ersin Tünay’ın koro şefliğinde gerçekleştirildi. Kemal Alevli’nin konuk sanatçı olarak sahne aldığı gecede, 11 solist tarafından seslendirilen 26 Türk Sanat Müziği eseri, katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konsere katılan sanatseverler, hep bir ağızdan söylenen şarkılara eşlik ederek Sevgililer Günü’nün coşkusunu paylaştılar.

Geceye katılan sanatseverler, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a teşekkür ederek, kendilerine bu güzel anları yaşatan belediyeye minnettarlıklarını dile getirdi. Konserin sonunda ise Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Esendemir, dernek başkanlarına ve koro şeflerine teşekkür plaketi takdim etti.

Bursaspor Kırşehir'i 4-0 mağlup etti

Tuzlaspor- İnegölspor karşılaşması 3-2 sonuçlandı

Türk sinemasının usta ismi Filiz Akın hayatını kaybetti

İmamoğlu'nun ifadesi tamamlandı

Kontrolden çıkan motosiklet, otomobile çarptı: Genç sürücü hayatını kaybetti

Gazze'de ölü sayısı 49 Bin 747'ye yükseldi

Özgür Özel'den gizli tanık tepkisi

Down sendromlu bireyler bir günlüğüne kafe işletti

Seyir halindeyken arıza yapan araç alev topuna döndü

İsrail’in Gazze’ye saldırısında 5 çocuk hayatını kaybetti

Gösterilerde 97 kişi gözaltına alındı

Faturada devlet katkısı dönemi başlıyor!

Ekrem İmamoğlu'nun aylık geliri ne kadar?

CHP olağanüstü kurultay kararı aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye sokak terörüne teslim edilmeyecek

Bahçeli'den Özgür Özel'e sert yanıt: "Yargıya saygı duy, partinde otur"

Cumhurbaşkanı Erdoğan nevruz ateşini yaktı

Ekrem İmamoğlu'nun ifade işlemleri başladı

Mustafa Esgin Ege Bölgesi’nden sorumlu olacak

Sisifos’un ruhu geri geldi

Başkan Yılmaz Yıldırımlılarla ramazan sofrasında

Freni boşalan belediye otobüsü park halindeki araca çarptı:8 Yaralı

Genç itfaiyeci hayatını kaybetti

Gazeteci İsmail Saymaz'a ev hapsi cezası

İsrail, Ramazan ayının üçüncü cumasında Mescid-i Aksa’ya girişleri kısıtladı

Ankara'da eylem ve gösteriler 5 gün yasaklandı

Gazeteci İsmail Saymaz için ev hapsi talebi

Emekli bayram ikramiyesi görüşmeleri ertelendi

Bursaspor - Kırşehir FSK maçının biletleri satışa çıktı

Meclis'te gerginlik: Emekli ikramiyesi görüşülemedi

Yükleniyor