Osmangazi'de yeni eğitim yılı başlarken Başkan Aydın sınıfları ziyaret etti

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ilk gününde, ilçedeki okulları ziyaret ederek öğretmenler, öğrenciler ve okul idarecilerine başarı dileklerinde bulundu.

BURSA HABER 9.09.2024 14:49:00 0
Osmangazi

Yeni eğitim yılı, Osmangazi’de büyük bir coşkuyla başladı. Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ilk gününde, ilçedeki okulları ziyaret ederek öğretmenler, öğrenciler ve okul idarecilerine başarı dileklerinde bulundu. Başkan Aydın, özellikle birinci sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret ederek, onların heyecanına ortak oldu ve çeşitli hediyeler dağıttı.

Türkiye genelinde yaklaşık 20 milyon öğrenci ve 1,2 milyon öğretmen ders başı yaparken, Bursa’da da eğitim yılı açılışı yapıldı. Bursa genelinde 677 bin öğrenci ve 42 bin 941 öğretmen yeni eğitim yılına merhaba dedi. Bursa'daki törenler, Mehmet Torun Özel Eğitim Meslek Okulu ve Aziz Torun Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda gerçekleştirildi.

Başkan Aydın, ziyaret ettiği okullarda öğrencilerin ilk gün telaşını ve mutluluğunu paylaştı. Yeni eğitim yılına başlama heyecanını yaşadığı öğrencilerle sohbet eden Aydın, onlara moral vererek, başarı dileklerinde bulundu. Ayrıca, öğrencilere dağıttığı hediyelerle günlerini daha da özel kıldı.

Osmangazi'de eğitim yılı açılışının ardından Başkan Erkan Aydın, öğrenci ve öğretmenlerin yeni eğitim yılı boyunca başarılar diledi.

Törene katılan Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ders zilinin çalmasının ardından Bursa Valisi Erol Ayyıldız, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve diğer protokol üyeleri ile birlikte sınıfları gezerek öğrenciler ile bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet eden ve çeşitli hediyeler dağıtan Başkan Aydın, geleceğin teminatı olan öğrencilere ve fedakar öğretmenlere yeni eğitim döneminde başarılar diledi.

Başkan Aydın hediyeleriyle öğrencileri sevindirdi

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ın 2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılının ilk gününde yaptığı okul ziyaretlerindeki ikinci durağı ise İbn-i Sina İlköğretim Okulu oldu. Ders sıralarındaki ilk gününde öğrencileri yalnız bırakmayan Başkan Aydın, eğitim ve öğretim hayatına başlayan birinci sınıf öğrencilerine, Osmangazi Belediyesi Engelliler Bakım Merkezi’nde (OBAM) eğitim alan engelli bireyler tarafından hazırlanan kalem kutuları dağıttı. Engelli bireyler de Başkan Aydın’a eşlik ederek içerisinde kurşun kalem, boya kalemi, silgi, cetvel, kalemtıraş ve etiketin bulunduğu kalem kutuları öğrencilere hediye etti. Verdiği hediyelerle öğrencileri sevindiren Başkan Aydın, “2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın açılışını öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için başarılı bir eğitim öğretim yılı temenni ediyorum. Öğrencilerimiz derslerine çok iyi çalışsınlar. Ülkemiz, devletimiz ve milletimiz için başarılı öğrenciler olsunlar. Birtakım eksiklikler ve sıkıntılar olduğunun farkındayız. İnşallah el birliğiyle bu sorunlarında giderilmesi için çaba sarf edeceğiz. Bütün öğrencilerimize güzel ve hayırlı bir eğitim, öğretim dönemi diliyorum” diye konuştu. Başkan Aydın’a okul ziyaretinde Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Sezer de eşlik etti. 

İznik'te tarihi surların dibinde erkek cesedi bulundu

Chicago’da Bursa rüzgârı: UR-GE firmaları ihracat için Fabtech 2025’te

İnegöl'de ilk ders: "6 Eylül İnegöl'ün Kurtuluşu"

Hareketlilik haftası başladı

Bursa'da inşaat halindeki binanın 3’üncü katından düşen işçi yaralandı

Dünya sağlık turizminin kalbi Bursa’da atacak

Bursaspor kupada Kdz. Ereğli deplasmanına hazırlanıyor

Nilüfer Belediyesi gazileri unutmadı 

Zaimoğlu Bursa'ya veda etti

İnegöl'e Kolombiyalı damat!

BOSİAD’ı kapatma darbesi püskürtüldü

Kılıçdaroğlu’nun avukatından dava sonrası ilk açıklama!

Bozbey: "Baba ocağındayız, evimizdeyiz!"

AFAD gönüllü sayısı 1,6 milyonu geçti

“Osmangazi95” projesiyle sağlıklı nesiller yetişiyor

11.Akçalar-Fadıllı İncir Festivali’nde lezzet şöleni

“Fütursuz Denemeler” sergisi Nilüfer’de

Bursalı tekstilciler, Suudi Arabistan pazarında yeni iş birliklerinin kapısını araladı

CHP kurultay davası ertelendi

Bursaspor tekrar zirvede

CHP kurultay iptal davası başladı

Özgür Özel:“Dört başı mamur bir kuşatmayla karşı karşıyayız”

İnegöl Belediyesi kış spor okullarında kayıtlar devam ediyor

Yenişehir’de kaldırım işgallerine karşı denetim

Final heyecanı Osmangazi Meydanı’nda yaşanacak

Genç Bakış Buluşmaları yeniden başladı

Başkan Aydın çocukları Bursaspor maçına götürdü

Gençlik Bursa’da buluştu

"Katli vaciptir!"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "CHP 3K girdabında: Kavga,kaos,kriz!"

Yükleniyor