Osmangazi,emlak vergisi için hafta sonu açık

Osmangazi Belediyesi, Emlak Vergisi 2. taksit ödemeleri için 30 Kasım ve 1 Aralık’ta veznelerini hafta sonu da açık tutacak.

BURSA HABER 29.11.2024 14:37:00 0
Osmangazi,emlak vergisi için hafta sonu açık

 

Osmangazi Belediyesi, 2 Aralık tarihinde sona erecek olan Emlak Vergisi’nin 2. taksitini ödemek isteyen vatandaşlar için vezneleri hafta sonu da açık tutacak.

 

 

 

Mayıs ve Kasım aylarında iki taksit olarak ödenen Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinin 2. taksit ödemeleri 2 Aralık 2024 Pazartesi günü sona eriyor. Osmangazi Belediyesi, vatandaşlara ödeme yapabilecekleri pek çok alternatif sunuyor. Hafta içi Osmangazi Belediyesi Ana Binası ile Emek, Nilüfer Köylü Pazarı ve Demirtaş’ta yer alan ödeme noktalarına gitme fırsatı bulamayan vatandaşlar için vezneler 30 Kasım Cumartesi ve 1 Aralık Pazar günü hizmet verecek. 

 

 

 

Nilüfer Köylü Pazarı’nda bulunan ödeme noktası sadece Cumartesi günü açık olacak. Osmangazi Belediyesi Ana Binası ile Emek ve Demirtaş’ta yer alan ödeme noktaları ise hem Cumartesi hem de Pazar günü açık olacak. Vezneler, 09.00-16.00 saatleri arasında hizmet verecek. 

 

 

 

Osmangazi Belediyesi, internet üzerinden ödeme yapmak isteyen vatandaşlar için ise Bursa’nın Kalbi Mobil Uygulama ve ebelediye.osmangazi.bel.tr adresi üzerinden de kredi kartıyla vergilerini ödeyebilme imkanı sunuyor. Osmangazililer ayrıca Vakıfbank IBAN TR060001500158007281692543 ve TR650001500158007260519970 hesaplarına banka yolu ile havaleyle de ödeme yapabilecek. Gönderilerin açıklama kısmına üye sicil numarası veya TC kimlik numarası, alıcı adı olarak da Osmangazi Belediyesi Vergi Gelirleri Hesabı girilmelidir. 

 

Otomobil sulama kanalına düştü: Baba ve 3 çocuk hala aranıyor

İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy Yıldırım’da anıldı

İnegöl Belediyespor'dan 3 Türkiye Şampiyonluğu!

Bursaspor’un yeni sağ bekinden ilk açıklamalar

Büyükşehir’den kar mesaisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eli kanlı canilerle mücadele sürecek

Bakan Yerlikaya şehitlerimizin isimlerini açıkladı

Özel okul sözleşmelerinde sıkı denetim!

Bakan Yerlikaya: 3 polisimiz şehit oldu

Ocak’ta elektrik ve doğal gaza zam yok

Yaşar Kemal'in mirası Osmangazi'de yaşatıldı

Yalova'da Deaş operasyonu: 7 yaralı

RATEM’de Bursa imzası: Hasan Şirin Genel Başkan Yardımcılığına getirildi

Bursa Emniyeti’nden suça geçit yok

AK Partili Altepe’den Aktaş’a eleştiri, Bozbey’in tezine destek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem turistleri gitti,biz buradayız sizlerle beraberiz

İşte Bursa’nın trafik sorununu çözecek proje!

2025’in dönüm noktaları Osmangazi’de konuşuldu

Bursa'da drone destekli trafik denetimi

Mersin'de yangın: 2 çocuk hayatını kaybetti

Büyükşehir'de kar alarmı

Nİlüfer'de HIV hastalığı ele alındı

Asgari ücret kararı sonrası gözler memur ve emekli zammında

Teknoloji sessizce hayatımızı yeniden yazıyor

İstanbul’da kar alarmı: Sıcaklıklar hızla düşüyor

Başkan Alper Taban gençlerle bir araya geldi

Belediye Başkanı Mustafa Bozbey 2025 yılını değerlendirdi

Yıldırım'da sessiz devrim

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık yatırımları Türkiye Yüzyılı’nın temelidir

Bakan Kacır: Türkiye üretim gücüyle küresel rekabette öne çıkıyor

Yükleniyor