Osmangazili Berkay’ın hedefi 2024 Paris Olimpiyatları

Osmangazi Belediyespor'un badmintondaki başarılı raketi Berkay Çiçen’in hedefi 2024 Olimpiyat Oyunları.

BURSA HABER 27.07.2021 15:37:00 0
Osmangazili Berkay’ın hedefi 2024 Paris Olimpiyatları

Ankara’da gerçekleştirilen Millî Takım seçmeleri grup müsabakalarında bütün rakiplerini yenerek büyük başarıya imza atan Çiçen, “Hedefim, Türkiye’nin tek erkeklerde olimpiyata giden ilk erkek badminton sporcusu olmak” dedi.
Osmangazi Belediyespor alt yapısından yetişen ve bugüne kadar katıldığı bütün yaş kategorilerinde elde ettiği derecelerle, Türkiye’nin erkekler badminton sporundaki parlayan yıldızı olan Berkay Çiçen, gözünü 2024 Olimpiyatları’na dikti. 13 yıldır Osmangazi Belediyespor Kulübü adına mücadele eden genç raket, “Bugüne kadar katıldığım her yaş kategorisinde Türkiye derecelerim var. Ayrıca Avrupa ve Dünya şampiyonalarına katıldım. En son yapılan Büyükler Türkiye Şampiyonasında derece yaparak kürsüdeki en genç sporcu oldum” dedi.
Ankara’da yapılan ve Türkiye’nin en iyi 23 badmintoncusunun katıldığı 2024 Paris Olimpiyatları Millî Takım Seçmeleri grup müsabakalarında bütün rakiplerini yenen Berkay Çiçen, final grubunda ise rakibime 2-1 yenilerek 2. oldu. Elde ettiği başarılarla göz dolduran Çiçen, “Hedefim 2024 Olimpiyatları. Bunun için çalışıyorum. Yakın zamanda Yunanistan ve Bulgaristan’da yapılacak olan turnuvalara katılacağım. Hedefim bu turnuvalarda derece yaparak, Türkiye tarihinde tek erkeklerde olimpiyata giden ilk erkek sporcu olmak” ifadelerini kullandı.
Badminton Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen seçmelerde başarılı maçlar yaparak Millî Takıma seçilen Berkay Çiçen’i tebrik eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da,“Spora ve sporcuya yaptığımız yatırımların ödülü, kazanılan başarılar. Berkay da bizim alt yapımızdan yetişen bir evladımız. Bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında elde ettiği başarılarla bizi gururlandırdı. Kendisine hedef olarak 2024 Olimpiyatları’nı seçti. İnşallah bu hedefine de ulaşacak. Ay-yıldızlı bayrağı göndere çektirecek. Biz, kendisine ve hocalarına güveniyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkanı Davut Gürkan, “AK Parti, Türkiye’nin en geniş tabanlı siyasi hareketi”

797 milyonluk satış kararına tepki: Mudanyalı çiftçiler meydana indi

Smart 4–5 projelerinde vahim gerçek

Ocak ayı kira artış oranı belli oldu!

Memur maaşı zammı belli oldu

Emekli maaşı zammı belli oldu

Aralık ayı enflasyon rakamları açıklandı

Suriye yönetimi ile SDG heyeti arasında Şam'da yeni bir görüşme yapıldı

Başkan Bozbey gençlerle buluştu

Bursa'da lodos bugün de etkisini sürdürüyor

Yunanistan'da kriz! Havaalanları kapatıldı: Uçaklar Türkiye'ye yönlendirildi

Özcan Alper, “Erken Kış” ile Nilüfer’de seyirciyle buluştu

Ali Mahir Başarır’dan Osmangazi’ye tam not

Ak Parti'den Maduro'nun kaçırılmasına sert tepki!

Büyükşehir üreticiye nefes oluyor

Bursa'da dere yatağına düşen kişi öldü

Bursa Business School 2025’te Türkiye’nin stratejik buluşma noktası oldu

Abdulkadir Uraloğlu: Kara yollarında 58 bin 246 levha kaldırıldı

Başkan Özdemir: Nilüfer’i tiyatronun kalbi yapacağız

Arabesk’in efsanesi Ferdi Tayfur vefatının 1. yılında anıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pazartesi günü Trump ile görüşeceğim

Bursa’da çocuklar karın keyfini çıkardı

Bursa’nın kayıp milletvekilleri ve siyasetçileri

Başkan Erkan Aydın'dan Yağız Efe'ye destek çağrısı!

Osmangazi'den buzlanmaya karşı yoğun önlem

ABD Başkanı Trump'tan İran'a tehdit!

BTSO’nun UR-GE Gücü Bursa’yı Küresel Pazarlara Taşıyor

Başkan Erkan Aydın'dan Bursaspor'a güçlü destek!

Yalova'da Deaş operasyonu: 26 tutuklama

Bursa’da buzlanma kazaya neden oldu: 4 yaralı

Yükleniyor