Osmangazili Berkay’ın hedefi 2024 Paris Olimpiyatları

Osmangazi Belediyespor'un badmintondaki başarılı raketi Berkay Çiçen’in hedefi 2024 Olimpiyat Oyunları.

BURSA HABER 27.07.2021 15:37:00 0
Osmangazili Berkay’ın hedefi 2024 Paris Olimpiyatları

Ankara’da gerçekleştirilen Millî Takım seçmeleri grup müsabakalarında bütün rakiplerini yenerek büyük başarıya imza atan Çiçen, “Hedefim, Türkiye’nin tek erkeklerde olimpiyata giden ilk erkek badminton sporcusu olmak” dedi.
Osmangazi Belediyespor alt yapısından yetişen ve bugüne kadar katıldığı bütün yaş kategorilerinde elde ettiği derecelerle, Türkiye’nin erkekler badminton sporundaki parlayan yıldızı olan Berkay Çiçen, gözünü 2024 Olimpiyatları’na dikti. 13 yıldır Osmangazi Belediyespor Kulübü adına mücadele eden genç raket, “Bugüne kadar katıldığım her yaş kategorisinde Türkiye derecelerim var. Ayrıca Avrupa ve Dünya şampiyonalarına katıldım. En son yapılan Büyükler Türkiye Şampiyonasında derece yaparak kürsüdeki en genç sporcu oldum” dedi.
Ankara’da yapılan ve Türkiye’nin en iyi 23 badmintoncusunun katıldığı 2024 Paris Olimpiyatları Millî Takım Seçmeleri grup müsabakalarında bütün rakiplerini yenen Berkay Çiçen, final grubunda ise rakibime 2-1 yenilerek 2. oldu. Elde ettiği başarılarla göz dolduran Çiçen, “Hedefim 2024 Olimpiyatları. Bunun için çalışıyorum. Yakın zamanda Yunanistan ve Bulgaristan’da yapılacak olan turnuvalara katılacağım. Hedefim bu turnuvalarda derece yaparak, Türkiye tarihinde tek erkeklerde olimpiyata giden ilk erkek sporcu olmak” ifadelerini kullandı.
Badminton Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen seçmelerde başarılı maçlar yaparak Millî Takıma seçilen Berkay Çiçen’i tebrik eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da,“Spora ve sporcuya yaptığımız yatırımların ödülü, kazanılan başarılar. Berkay da bizim alt yapımızdan yetişen bir evladımız. Bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında elde ettiği başarılarla bizi gururlandırdı. Kendisine hedef olarak 2024 Olimpiyatları’nı seçti. İnşallah bu hedefine de ulaşacak. Ay-yıldızlı bayrağı göndere çektirecek. Biz, kendisine ve hocalarına güveniyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bursa’da aranan 2 şahıs yakalandı

Hamaney'in yerine gelecek isim belli oldu

Başkan Bozbey Mustafakemalpaşa’da iftarda vatandaşla buluştu

Toprak Razgatlıoğlu MotoGP tarihine geçti

Trump’tan İran açıklaması: Saldırılar beklenenden sınırlı

Gram altın 8 bin TL’yi aştı, ons zirveye koştu

Erdoğan ile Trump arasında telefon diplomasisi

İran lideri Hamaney saldırıda hayatını kaybetti

Timsah 3 puanı 6 golle aldı!

Türkiye’den İran gerilimine arabuluculuk mesajı

Bursa'da yol verme tartışmasına 180 bin lira ceza

İran’da ilkokula saldırı: 51 öğrenci hayatını kaybetti

Bursa'da yangın yaşlı çifti hayattan kopardı!

Bakan Fidan'dan telefon diplomasisi

Bursa’da göz dolduran anlar

Bursa’da taciz iddiası ortalığı karıştırdı!

Pezeşkiyan’a suikast girişimi iddiası

Büyükşehir’den çocuklara ücretsiz müzik eğitimi

Bursaspor 3 puan için sahada!

Osmangazi’de aileler arası tartışma kavgaya dönüştü

Nilüfer’de Ramazan’da gıda denetimleri sıklaştı

Trump'tan İran'a sert açıklama: Her yeri bombalayacağız!

TFF'den Bursaspor'a ödül!

Soğanlı’da Ramazan bereketi aynı sofrada paylaşıldı

Mustafa Er: “Maç zor geçecek, skor gelmediği her dakikada sakin kalmalıyız”

İnegöl'de yeni düzenlemenin ilk cezası: 303 bin TL

Ramazan bereketi Karacabey’de yaşandı

Bursaspor’a PFDK’dan ceza!

İsrail, İran'a karşı savaş başlattı!

Davut Gürkan: “28 Şubat Darbesini Unutmuyoruz”

Yükleniyor