?OSMANGAZİ´Yİ SEVİYORUM OSMANGAZİ´Yİ GÜZELLEŞTİRİYORUM?

BELEDİYENİN ÇEVRE KURULU EKİPLERİ KÜÇÜK DOKUNUŞLARLA İLÇENİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR

?OSMANGAZİ´Yİ SEVİYORUM OSMANGAZİ´Yİ GÜZELLEŞTİRİYORUM?
/kanal16haber.com/2017-11/23/154440069b.mp4
GÜNDEM 23.11.2017 15:37:40 0

Osmangazi Belediyesi Çevre Kurulu, kent kimliğiyle bütünleşmiş daha yeşil, temiz, düzenli ve yaşanabilir bir Osmangazi için ilçedeki denetimlerini aralıksız yürütürken, aksaklıklara anında müdahale ediyor.

?Osmangazi´yi Seviyorum,  Osmangazi´yi Güzelleştiriyorum? sloganı ile çalışan ekipler, proje ortakları olan Temizlik İşleri, Fen İşleri, Ulaşım Hizmetleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ile birlikte kentin çehresini küçük dokunuşlarla değiştirerek vatandaşa hizmet ediyor.

Osmangazi´ye sürdürülebilir yaşam alanları sağlamak ve kent estetiği uygulamalarını yaygınlaştırmak amacıyla çalışan ekipler, başta bakım onarım olmak üzere kaldırım, tretuvar, bordür taşları kontrol ve onarımı, yeşil alan tespitleri, trafik levhaları ve belirteçlerin tespitleri ile çalışmalarını sürdürüyor. Osmangazi´nin özellikle ara sokak ve caddelerinde vatandaşların ihtiyaçlarına anında cevap veren kurul,  pilot bölge olarak belirlenen 41 mahallede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Çevre Kurulu´nun günlük bakım tamir işleriyle ilçenin çeşitli yerlerinde oluşan kötü görüntüleri bertaraf etmek için çalıştığını ifade ederek ?proje olmaktan çıkıp sürdürülebilir bir çalışma haline gelen kurulumuz, devamlılığını genişleyerek ilerletmektedir? dedi.