Tarih: 13.07.2016 17:07

OTOBAN CİNAYETİNİN KATİLİ KİM ?

Facebook Twitter Linked-in

 

 

OTOBAN CİNAYETİ SANIĞI HAKİM KARŞISINDA

 

2014 yılında çağlayan tır parkı civarında ensesinden kurşunlanarak öldürülen Erdal alabaş´ın davası  Bursa 1. Ağır ceza mahkemesinde başladı

Alabaş ile aynı mahallede oturan inşaat bekçisi M.K.´nın sanık olduğu dava duruşmasında sanık  ?Erdal Alabaşın kendisinin komşusu olduğunu kaybolduktan sonra bir daha görmediğini iddia etti.


Bunun üzerine maktulün telefonu kayıtları ve sinyal bilgilerine ulaşan mahkeme heyeti, Alabaş´ın kaybolduğu iddia edilen 1 Mayıs´ta telefonundan alınan sinyallere göre saat 19.30´a kadar ablasının Adnan Menderes Mahallesi Selviler Sokak´taki evinde olduğunu belirledi.

 Ardından maktulün telefonundan saat 22.30´da Balat Mahallesi tarafından sinyal alındığı, ayrıca aynı telefonla 3 Mayıs´ta yine Alabaş´ın ablasının evinden arayan bir kişiyle görüşüldüğü belirlendi.


Sanıkla aynı mahallede oturan şahit N.S. ise, sanığın ve kardeşlerinin kendisini şahitlik yapmaması konusunda tehdit ettiğini söyledi.


Mahkeme heyeti sanığın tutukluluk halinin devamına, sanığın, maktulün kaybolduğu iddia edilen 1-2 Mayıs tarihlerinde iş yerinde hangi saatlerde çalıştığının belirlenmesine kararvererek, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.


/kanal16haber.com/2016-7/13/171727346b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —