OTOMOBİL BİSİKLETLİYE ÇARPTI 1 KİŞİ YARALANDA

KAZAYA KARIŞAN OTOMOBİL OLAY YERİNDEN KAÇTI

OTOMOBİL BİSİKLETLİYE ÇARPTI 1 KİŞİ YARALANDA
DÜNYA 8.10.2008 00:00:36 0

Geçtiğimiz Gün Saat 14.00 Sıralarında Adnan Menderes Bulvarı Üzerinde, Eski Cezaevi Kavşağında Meydana Gelen Kazada, Otomobil İle Bisiklet Çarpıştı. Dikkatsizlik Yüzünden Meydana Geldiği Bildirilen Kazada Bir Kişi Yaralandı.

77 Yaşındaki Ardahan Armutdere Doğumlu Bisiklet Sürücüsü Rical Açıkgöz, Devlet Hastanesi İstikametinden Gelip, Eski Cezaevi Kavşağından Yeşilçayır Caddesine Dönmek İstediği Sırada, Aynı İstikamette Seyretmekte Olan Henüz Plakası Ve Sürücüsü Belirlenmeyen Özel Otomobilin Arkadan Çarpması Sonucunda Yaralandı.

Çevredeki Görgü Tanıklarınca Plakası Alınamayan, Mavi Renkli, Camları Filmli Olduğu Tespit Edilen Özel Otomobilin, Bisikletliye Çarptıktan Sonra Hiç Durmadan Olay Yerinden Hızla Uzaklaştığı Bildirilirken, Kaza Sonucunda Kafasından Ve Vücudunun Çeşitli Yerlerinden Yaralanan Rical Açıkgöz Olay Yerine Çağrılan 112 Acil Servis Ambulans Aracı İle İnegöl Devlet Hastanesine Acil Servisine Kaldırıldı.

77 Yaşındaki Rical Açıkgöz, Acil Servisteki İlk Müdahalenin Ardından Devlet Hastanesinde Tedavi Altına Alınırken, Olaydan Sonra Kaçan Aracın Plakası Ve Sürücüsünün Tespitine Çalışıldığı Belirtildi.