Tarih: 26.10.2016 18:22

OYLAT YEŞİL ENERJİYE KAVUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

İnegöl´ün turizm cenneti Oylat´ta katı yakıt dönemini sona erdiren Yeşil Enerji Projesi tamamlandı. Coşkulu bir törenle açılışı yapılan Yeşil Enerji Projesi ile birlikte Oylat´ta kömürlü ısıtma sistemi devreden çıkarıldı.

Oylat´ta bir süredir çalışmaları devam eden Yeşil Enerji Projesi kısa bir süre önce devreye girdi.

Yeşil Vadi Oylat´ta katı yakıt dönemini sona erdiren projenin açılışına İnegöl Kaymakamına vekalet eden Kestel Kaymakamı Ziya Polat, AK Parti Bursa Milletvekilleri Muhammet Müfit Aydın ile Osman Mesten ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş Yeşil Enerji Projesi ve Oylat hakkında katılımcılara detaylı bilgiler verdi.

 


AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın açılış töreninde yaptığı konuşmada çevre duyarlılığı konusundaki hassasiyeti dolayısıyla Başkan Alinur Aktaş´a teşekkür etti.

İnegöl Kaymakamına vekâlet eden Kestel Kaymakamı Ziya Polat´sa yaptığı konuşmada vatanın cennet köşesini kömür kokusundan kurtardıkları için Başkan Alinur Aktaş´a teşekkür etti.

 

Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile Yeşil Enerji tesisinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış sonrası davetlilere tesis gezdirildi.

 


/kanal16haber.com/2016-10/26/195159326b.mp4

Your browser doesn't support HTML5 video.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —