Özel çocuklar bowlingle eğlendi

Büyükşehir Okul Sporları Etkinlikleri (BOSE) kapsamında gerçekleştirilen ‘Özel Çocuklar Spor Şenlikleri’, 17 ilçeden 24 özel eğitim kurumundan 270 öğrenciye eğlenceli bir gün yaşattı.

GÜNDEM 26.11.2021 13:52:00 0

Özel çocuklar bowlingle eğlendi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokol kapsamında Büyükşehir Okul Sporları Etkinlikleri (BOSE) ile bu yıl da binlerce öğrenciyi sporla buluşturdu. Aynı program kapsamında Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçeden 10-18 yaş aralığındaki 270 özel öğrenciyi bowling şenliğinde buluşturdu. Çocukların fiziksel ve ruhsal olarak geleceğe hazırlanabilmesini ve sosyalleşmelerine yardımcı olmayı amaçlayan bowling şenliği, Korupark Bowling Salonu’nda renkli görüntülere sahne oldu. Çocukların problem çözme becerilerini geliştirmesine ve sporu yaşam biçimi haline getirmelerine katkı sağlayan turnuva, özel çocukların keyifli dakikalar geçirmelerini sağladı. Bir yandan keyifle bowling oynayan ve takım olmanın mutluluğunu yaşayan çocuklar, bir yandan da müzik eşliğinde dans etti.

Çocukları mutlu gününde yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanvekili Fethi Yıldız, turnuvaya katılan gençlere günün anısına madalya dağıttı. Güzel bir günde özel çocuklarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Fethi Yıldız, Büyükşehir Okul Sporları Etkinlikleri kapsamında yapılan bowling turnuvasının çok anlamlı olduğunu belirtti. Çocukların ve ailelerin mutluluğunun görülmeye değer olduğunu ifade eden Yıldız, “Bursa Büyükşehir Belediyesi her zaman ve her yerde sporcuların ve özel eğitimli çocuklarımızın yanındadır. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Çanakkale'de büyük orman yangını devam ediyor!

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy "Bursa'da deprem olacak mı?" sorusunun cevabı geldi

Osmangazi’den Sındırgı’ya deprem sonrası hızlı destek

Devlet Bahçeli: BM derhal harekete geçmeli

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan son dakika bilgisi!

Şener Üşümezsoy yine nokta atışı yaptı

Bursa’ya yeni 16 okul geliyor!

Yol ortasında duran 3 tekerlekli motosikletinde ölü bulundu

Hac ön kayıt ve yenileme başvuruları bugün başlıyor

Yıldırım’da patili canlara mobil hizmet!

SON DAKİKA! İ Marmara ve Ege Bölgesi'nde hissedilen deprem!

Ayça Azak Kreş ve Gündüz Bakım Evi, çocukların geleceğine ışık tutuyor

Süs havuzuna düşen alkollü kişiyi polis kurtardı!

İnegöl’de durdurulan otomobilde 27 sikke ele geçirildi

Bursa’da gençler rafting heyecanı yaşadı

İnegöl’de Girişimci Kadınlara Fırsatlar Sunan Etkinlik

YENİŞEHİR'DE GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ SAHADA

İnegöl’de Korkunç Kaza: 2 Kişi ölümden döndü!

6 yaşındaki Dorukhan, her gün takipçisi kadar sokak hayvanı besliyor

Hanım Ağa Çetesi'nin firari elebaşı, sokakta yürürken yakalandı

Mudanya’nın vitrini Büyükşehir’le yenileniyor

İnegöl’de Feci Kaza: 2’si Çocuk 6 Yaralı

Gençlerin yeni buluşma noktası: Genç Kafe

Dişi kızılgeyikler fotokapanla görüntülendi

Bursa’nın gastronomi şöleni başlıyor!

Elyaf Tekstil’de demokrasi kumaşı delik deşik

Yıldırım’da tarih ayağa kalkıyor

Atıl Vaziyetteki Boş Alan Otoparka Dönüşüyor

İnegöl’de Otomobil Alev Alev Yandı

CHP Bursa İl Kadın Kolları'ndan kadın cinayetlerine tepki

Yükleniyor