Özgür Özel, Anıtkabir'i ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'nin 102'nci kuruluş yıl dönümü etkinliklerinin son gününde Anıtkabir'i ziyaret etti.

GÜNDEM 9.09.2025 12:04:00 0
Özgür Özel, Anıtkabir

Özgür Özel, parti yöneticileri ve milletvekilleri, Anıtkabir'i ziyaret etti. Özel başkanlığındaki heyet, Aslanlı Yol'dan yürüyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine geldi.

 

 Özel'in kırmızı ve beyaz karanfillerden oluşan çelengi mozoleye bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Özel ve beraberindeki heyet, Anıtkabir önünde fotoğraf çektirdikten sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Özel, şunları yazdı:

"Cumhuriyet Halk Partisi'nin 102'nci kuruluş yıl dönümünde her kademeden yöneticilerimiz ile birlikte huzurunuzdayız. İki büyük eserinizden biri olan partimizin kurucu değerleri ışığında; millet iradesini, adaleti ve özgürlüğü kararlılıkla savunuyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi'nin bugünkü temsilcileri olarak, 102 yıl önceki azimle bugün de ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Halkın iradesine yönelik her baskıya, adaletsizliğe ve hukuk dışı müdahaleye karşı daha güçlü, daha örgütlü ve daha kararlıyız. 'Hürriyet olmayan bir memlekette ölüm ve yok olma vardır; her ilerlemenin ve kurtuluşun anası hürriyettir' sözünüzden aldığımız ilhamla Cumhuriyetimizi kurucu değerleriyle buluşturacağımıza; halkımızı hak ettiği özgürlük, eşitlik ve refaha kavuşturacağımıza söz veriyoruz. Bugün ağır saldırılar altında olan partimizi, sizden emanet aldığımız sandığı, demokratik rekabeti ve çok partili yaşamı ne pahasına olursa olsun savunacağız. Aziz hatıranız önünde saygıyla eğiliyor; size, silah arkadaşlarınıza, kurucu kadrolarımıza minnetimizi sunuyor; tüm şehitlerimizi ve demokrasi mücadelesinde bedel ödeyen tüm yurttaşlarımızı rahmetle anıyoruz. Ruhunuz şad olsun."

 

 

Özel, daha sonra 2'nci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün mezarına çelenk bırakarak, saygı duruşunda bulunduktan sonra Anıtkabir'den ayrıldı.

 

Kanal İnegöl-2 Mahmudiye Mahallesi'nde hayat buluyor

Başkan Şadi Özdemir’den Nilüferli kadınlara dayanışma çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyükelçilerin güven mektuplarını kabul etti

Türkiye şehitlerini uğurladı

Gıda sektörünün kalbi Ekim’de Bursa’da atacak

Bursa'da 2 otomobil çarpıştı: 4 yaralı

Özgür Özel, Anıtkabir'i ziyaret etti

Gürsel Tekin: "Biz doğru noktadayız"

Aile içi kavga ihbarına giden polislerden birini köpek, diğerini ise sahibi ısırdı

Bursa temsilcilerinin Ziraat Türkiye Kupası eşleşmeleri belli oldu

CHP, İstanbul İl Başkanlığı binasını kapatma kararı aldı

10’ncu Uluslararası Altın Biber Festivali Ümit Besen ve Pamela konseri ile sona erdi

Miniklerin ilk ders heyecanına Başkan Aydın eşlik etti

CHP İl Başkanlığı'nın önünde Gürsel Tekin'e su şişesi fırlatıldı

Kanlı Ay Tutulması Bursa'dan da izlendi

Gürsel Tekin:" Yoldayım, CHP İstanbul İl Başkanlığı'na geliyorum!"

Şehit ateşi Bursa'ya düştü

Sefo, Muhammet Demir’e de şarkı yazsın!

Milli heyecan ve Bursaspor maçı dev ekrana yansıdı

İzmir'de polis merkezine silahlı saldırı: 2 şehit, 2 yaralı

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda nöbet tutuyor

Minik Berra'nın acılı ailesi o günü anlattı

Yıldırım'dan dünyada ses getirecek proje!

"Sizinle eğlendi, benimle evlendi!"

Bursaspor Mersin deplasmanı hazırlıklarına başladı

Milliler çeyrek finalde!

Başkan Özel: "Beşikten mezara kadar yanınızdayız"

Filenin Sultanları finalde!

CHP, 21 Eylül’de olağanüstü kurultaya gidiyor

İsrail: Yüksek binaları vuracağız

Yükleniyor