Tarih: 26.07.2024 12:18

Özgür Özel Bursa Heykel tarihi binada

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'den Bursa'da Önemli Açıklamalar
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bursa Heykel'deki tarihi binada önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında, devlet-millet ilişkilerine değinen Özel, şunları söyledi:

"Mesele kafa tutmak ama bu millete kafa tutmayacaksın. Bu millet devletini sever, bu millet devletine ve devletin görevlerine saygılıdır. Bu millet, bu devlet için canını verir. Ama ne zaman devleti milletin karşısına dikersen, devlet değil millet kazanır. 15 Temmuz'da FETÖ'cüler tankları aldılar, devleti milletin karşısına diktiler, millet kazandı."

Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında 31 Mart seçimlerine atıfta bulunarak, "31 Mart seçimlerinde devletin TRT'sini AK Parti'nin televizyonu gibi kullandı. TRT parasıyla reklamlarımızı yayınlamadılar. Tayyip Erdoğan devlet oldu ama unuttuğu bir şey var; karşısında millet vardı. Bursa'da bütün devlet gücüne karşı milletin adayı Mustafa Bozbey kazandı," ifadelerini kullandı.

Özgür Özel'in bu açıklamaları, devletin ve milletin birbirine saygısı ve sadakati üzerine önemli mesajlar içeriyor. Ayrıca, demokratik süreçlerde devlet imkanlarının adil kullanımı konusunda eleştirilerini de dile getiren Özel, halkın iradesinin her zaman galip geleceğini vurguladı.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —