Özgür Özel Dilruba Kayserilioğlu'nu ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sokak röportajında kullandığı ifadeler nedeniyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu'nu cezaevinde ziyaret etti.

Özgür Özel Dilruba Kayserilioğlu
Haberi Sesli Oku
GÜNDEM 29.08.2024 14:33:00 0

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, sokak röportajındaki ifadeleri nedeniyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu’nu Aliağa Cezaevi'nde ziyaret etti. 

Özel, görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, “Dilruba ile görüştüm. Kendisi ne söylediğini ne söylemediğini biliyor. Özgürlüğüne kavuştuğunda kendi ağzından, verdiği röportajı ve orada ne kastettiğini kastetmediğini, gerçek düşüncelerini kendisi paylaşacak. Bu vakitten sonra, içeride geçirdiği her dakika hukuksuzlukken, biz 3 Eylül günü duruşmada serbest kalacağını ümit ediyoruz. Kendisi de ümit ediyor. Ben kendisini 9 Eylül günü partimizin 101'inci kuruluş yıl dönümünde Ankara'daki törenlere ve akşamki konsere davet ettim. Konserde Şevval Sam olacak. Kendisi de Şevval Sam'ı çok sevdiğini, en çok istediği şeylerden birisinin Şevval Sam'ı canlı dinlemek olduğunu söyledi. 9 Eylül günü için randevulaştık. Ümit ediyoruz Dilruba'nın hiç değilse bu isteğini boşa çıkaracak bir durumla karşılaşmayız." ifadelerini kullandı.