Özgür Özel, yasak aşk iddialarına sert tepki gösterdi

Partisinin grup toplantısında konuşan Özel, "Algı operasyonları yapanlara karşı söylüyorum! Hodri meydan! Buradayız, teslim olmuyoruz!" ifadelerini kullanarak iddiaları kesin bir dille yalanladı.

SİYASET 8.10.2024 16:08:00 0
Özgür Özel, yasak aşk iddialarına sert tepki gösterdi

CHP lideri Özgür Özel konuşmasında Gülşah Durbay ile ilgili "18 yaşında bu partiye üye olmuş, yıllardır hizmet eden Manisa'nın tam mutabakatıyla... Gülşah Durbay'la biz Manisa'da il 13. 9 oy aldık, 18 aldık, 21 aldık, 23 aldık. Hep beraber yürüdük. Manisa'da bir kişiyi dışarıda bırakmadan kimseyi küstürmeden yüzde 59 oy aldık bu yıl." ifadelerini kullandı.

Özel, iddiaları ortaya atan kişilerin CHP'li olmadığını dile getirerek, "Partili olmadığı halde bir yerden yüz bulup fırsat yakalayanlar, kendine mevki makam bulanlar, alnınızı karışlamazsam namerdim!" dedi. Bu tür iddiaların, partinin birlik ve beraberliğine zarar vermek amacıyla ortaya atıldığını öne sürdü.

Özel, yasak aşk iddialarını gündeme getiren kişiler için "Bu kişiler CHP'li değildir. Sadece bizim üzerimizden bir şeyler yapmak isteyenlerin oyunlarına gelmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Ayrıca, Durbay'ın iddiaları kesin bir dille yalanladığını hatırlatan Özel, "Mahkemede bu iddiayı ortaya atanlarla hesaplaşacağını" ifade etti. Bu açıklamalarının ardından Özel, geçmişte genel başkanı Altan Öymen’in “hodri meydan” ifadesinin siyaset için uygun olmadığını belirttiğini, ancak kendisinin bu ifadeyi kullanmakta bir sakınca görmediğini kaydetti.

Özgür Özel’in açıklamalarının ardından, yasak aşk iddialarını gündeme getiren CHP üyesi gazeteci Ebru Küçükaydın partiden ihraç edildi. İddiaların ardından kamuoyunda meydana gelen bu gelişmeler, CHP içerisindeki tartışmaları da derinleştirdi.

Özel, partisini böyle alt edebileceklerini düşünenlere karşı kesin bir duruş sergilediğini belirterek, “Cürmünüz kadar yer yakarsınız. Siyasette yıpratmaya yönelik bu oyunları görmezden gelmeyeceğiz” dedi. Bu süreçte, CHP Genel Başkanı Özel’in Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüştüğü ve kendisine konuyla ilgili uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Gazze'de ölü sayısı 55 bin 706'ya yükseldi

Kaydıraktaki demirlere bacakları sıkışan çocuğu itfaiye kurtardı

HSK Kararnamesiyle 3698 hakim ve savcının görev yeri değişti

İnegöl’den Türkiye’ye: Amperino'nun elektrikli devrimi

Yeşil-Emir Sultan hattında tarihi dönüşüm

“Burkay: Değişimi okumak yetmez, uyum sağlamak gerek”

Başkan Bozbey: ‘’Kuralsız satış yapanlara asla taviz vermeyeceğiz’’

Bursa'da su zammına Cumhur İttifakı'ndan ret kararı!

CHP'li 81 il başkanından ortak açıklama: "Kayyum ya da butlan kararını tanımayacağız"

İran İsrail'i füzelerle vurdu!

Yaz tatili zili çaldı: 20 Milyon öğrenci karnelerini aldı

Akaryakıt fiyatları uçuşta: Yeni zam yolda

Yenişehir'e modern heykel kavşağı projesi başlıyor

Bilim ve teknolojiyle yol alanlar, dogmalarla geride kalanlar

Tarihi aksta ilk adımlar atıldı

Türkiye-Azerbaycan kardeşliği Kahramanmaraş’ta yeniden tezahür etti

TCMB politika faizini sabit tuttu

İsrail-İran gerilimi büyüyor: Hamaney’den sert açıklama

Muharrem İnce CHP'ye mi dönüyor?

TBMM'de gerginlik: Bursa milletvekilleri arasında kavga çıktı!

5 bin nüfusu aşan yerleşimlere belediye kurulabilecek

İran İsrail'i füzelerle vurdu!

Mayıs ayında konut satışları arttı

İsrail Kabinesi sığınakta toplanacak

İyi Parti lideri Dervişoğlu asgari ücret talebini açıkladı

Özgür Özel’e saldıran şahıs için iddianame hazır!

BEBKA’dan yatırıma yeni yol haritası

Başkan Burkay: “Teknoloji ve yenilikçilik Bursa’nın genetik kodlarında var”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a soruldu: Asgari ücrete ara zam var mı?

Gazze'de ölü sayısı 55 bin 637'ye yükseldi

Yükleniyor