Özgür Özel, yasak aşk iddialarına sert tepki gösterdi

Partisinin grup toplantısında konuşan Özel, "Algı operasyonları yapanlara karşı söylüyorum! Hodri meydan! Buradayız, teslim olmuyoruz!" ifadelerini kullanarak iddiaları kesin bir dille yalanladı.

SİYASET 8.10.2024 16:08:00 0
Özgür Özel, yasak aşk iddialarına sert tepki gösterdi

CHP lideri Özgür Özel konuşmasında Gülşah Durbay ile ilgili "18 yaşında bu partiye üye olmuş, yıllardır hizmet eden Manisa'nın tam mutabakatıyla... Gülşah Durbay'la biz Manisa'da il 13. 9 oy aldık, 18 aldık, 21 aldık, 23 aldık. Hep beraber yürüdük. Manisa'da bir kişiyi dışarıda bırakmadan kimseyi küstürmeden yüzde 59 oy aldık bu yıl." ifadelerini kullandı.

Özel, iddiaları ortaya atan kişilerin CHP'li olmadığını dile getirerek, "Partili olmadığı halde bir yerden yüz bulup fırsat yakalayanlar, kendine mevki makam bulanlar, alnınızı karışlamazsam namerdim!" dedi. Bu tür iddiaların, partinin birlik ve beraberliğine zarar vermek amacıyla ortaya atıldığını öne sürdü.

Özel, yasak aşk iddialarını gündeme getiren kişiler için "Bu kişiler CHP'li değildir. Sadece bizim üzerimizden bir şeyler yapmak isteyenlerin oyunlarına gelmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Ayrıca, Durbay'ın iddiaları kesin bir dille yalanladığını hatırlatan Özel, "Mahkemede bu iddiayı ortaya atanlarla hesaplaşacağını" ifade etti. Bu açıklamalarının ardından Özel, geçmişte genel başkanı Altan Öymen’in “hodri meydan” ifadesinin siyaset için uygun olmadığını belirttiğini, ancak kendisinin bu ifadeyi kullanmakta bir sakınca görmediğini kaydetti.

Özgür Özel’in açıklamalarının ardından, yasak aşk iddialarını gündeme getiren CHP üyesi gazeteci Ebru Küçükaydın partiden ihraç edildi. İddiaların ardından kamuoyunda meydana gelen bu gelişmeler, CHP içerisindeki tartışmaları da derinleştirdi.

Özel, partisini böyle alt edebileceklerini düşünenlere karşı kesin bir duruş sergilediğini belirterek, “Cürmünüz kadar yer yakarsınız. Siyasette yıpratmaya yönelik bu oyunları görmezden gelmeyeceğiz” dedi. Bu süreçte, CHP Genel Başkanı Özel’in Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüştüğü ve kendisine konuyla ilgili uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

İnegöl’de yangın faciası

Cevdet Yılmaz: Türkiye barıştan yana

İnegöl’de üniversite ve meslek tanıtım günleri başlıyor

Özgür Özel’den Uşak operasyonuna tepki

Bursa’da uyuşturucu operasyonu: 4 gözaltı

İnegöl’de ahşap imalathanesinde iş kazası

Elif Nur Kaplan şampiyon olarak milli takıma seçildi!

Saç ekiminde maksimum verim nasıl alınır?

Bakan Uraloğlu: Akıllı ulaşımda yeni bir dönemi başlatıyoruz

Bursa’da fetih coşkusu: 700 yıllık miras anıldı

Bursa'da Muhsin Yazıcıoğlu için Ulucami'de mevlid okutuldu

Kestel’de spora erişim kolaylaşıyor

Bursa’da tehlikeli motosiklet şovu kameraya yansıdı

Başkan Uğurdağ: Sünger fiyatlarındaki artış öngörülemez boyutta

Şadi Özdemir metroda Nilüferlilerin nabzını tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uluslararası sistem meşruiyet krizi yaşıyor

Bursa'da devrilen baca park halindeki aracı ezdi

Bursa'da dev ekranlarda Milli zafer coşkusu

Gemlik’te el freni ihmali zincirleme facianın eşiğinden döndü

Uşak ve Marmaris Belediyesi'ne operasyon: 24 gözaltı

PFDK'dan Süper Lig kulüplerine ceza yağdı

Dünya kupası yolunda önemli zafer!

Bursa’da yanan ormanlar 8 ayda yeniden hayat buldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimse bu Türkiye'ye diz çöktüremeyecek

Marmarabirlik üreticiye son ödemeyi 17 Nisan'da yapacak

A Milli Takım’da Romanya maçı kadrosu belli oldu: 6 eksik

Milli maç heyecanı Bursa'da dev ekranlarda yaşanacak!

Donald Trump'tan NATO'ya tepki: Bizi yalnız bıraktılar

İnegöl'ün Nöbetçi Kitaphane'lerine tam not

Yıldırım Belediyesi’nden çocuklara bilim ve sanat fırsatı

Yükleniyor

loading