Pandemi İle Mücadeleye Osmangazi’den Dev Destek

Osmangazi Belediyesi, koronavirüs ile mücadelede önemli bir görev üstlenen filyasyon ekiplerinin kullanması için Bursa İl Sağlık Müdürlüğü’ne 30 adet araç tahsis etti.

BURSA HABER 26.10.2020 17:28:00 0
Pandemi İle Mücadeleye Osmangazi’den Dev Destek

 Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni araçların anahtarını İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz’a teslim etti.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile mücadelede etkin çalışmalara imza atan Osmangazi Belediyesi, son olarak sağlık çalışanlarına araç filosu desteği verdi. 30 yeni araç ile birlikte vaka takibindeki filyasyon ekipleri, virüsle mücadeleyi daha hızlı ve etkin bir şekilde sürdürme imkanı bulacak.

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nin otoparkında gerçekleşen araç teslim töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, pandemi sürecinde büyük bir özveri gösteren sağlık çalışanlarının her zaman yanında olduklarını belirtti. Başkan Dündar, “Pandemi ile mücadele etkin bir şekilde devam ediyor. Sonbahar ile birlikte vakaların yükseldiğini görüyoruz. Tedbirlerin de daha sıkı bir şekilde uygulanması gerekiyor. Sağlık Bakanımız’ın Bursa ziyaretinde özellikle filyasyon ekiplerinin çoğaltılması gündeme geldi. Biz de bu çalışmalara 30 araç ile destek verdik. Daha önce de 7 araç tahsis etmiştik. Filyasyon ekiplerinin daha etkili çalışması adına bu araçları Sağlık Müdürlüğü’ne teslim ediyoruz. Bizlerin yapmış olduğu bu katkı ve vatandaşlarımızın duyarlılığı ile bu salgının üstesinden inşallah geleceğiz” dedi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Bursa’da son günlerde vaka artışının Türkiye ortalamasının üzerinde olduğuna dikkat çekerek, bunun için ancak topyekün mücadelenin gerekli olduğunu söyledi. “Maske, mesafe ve temizliğin bu işin olmazsa olmazı” diyen Yavuzyılmaz, “Birinci önceliğimiz kendi sağlığımızı, ardından toplum sağlığını korumak. Bu konuda bize destek veren Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bize 30 araç desteği ile bu mücadelede ortak hareketin en güzel örneğini göstermiş oldular. Bizim virüsten daha hızlı koşmamız lazım. Bu virüsün en becerikli özelliği bulaşma hızı. Virüsün arkasından koşarak değil önünü kapatarak engellememiz lazım. Bu işi inşallah hep birlikte bertaraf edeceğiz. Bu araçların bize çok büyük faydası olacak” ifadelerini kullandı. 

 

Osmangazi Belediyesi

 

700 yıllık Berkuk Kur’an-ı Kerim’i Bursa'da

Nilüfer’de Umut Ormanı büyüyor

Bursa’da 4 katlı apartmanın terası alevlere teslim oldu

İnegöl Belediyesi bayram hazırlıklarını tamamladı

Donald Trump: Sınırsız mühimmat ve bolca zamanımız var

İlber Ortaylı hayatını kaybetti!

Yıldırım’da tarihi yapılar ayağa kalkıyor

Bakan Uraloğlu: Hürmüz Boğazı’nda Türk gemileri güvende

Yenişehir'de üretim ve yatırım dönemi

Kestel’de camiler bayrama hazırlanıyor

Enes Çelik’ten PFDK'ya sert tepki

İran’dan ateşlenen 3. füze etkisiz hale getirildi

Alkole sıkı denetim geliyor

Bursaspor - Muşspor maçına PFDK’dan ceza

Başkan Özdemir: “Nilüfer bir kadın kentidir”

İnegöl’de drift yapan sürücüye 140 bin lira ceza

Başkan Aydın Alacahırka’da vatandaşlarla iftarda buluştu

Ramazan ruhu Gemlik’te paylaşıldı

Bursa’da binanın çatı katı alevlere teslim oldu

Aşevinde skandal: Kavurmadan çıkan çip yarış atı Smart Latch’e ait

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel gözaltına alındı

Bursa’da trafikte korku dolu anlar

Mücteba Hamaney: Bölgedeki ABD üsleri kapatılmalı

Hakan Fidan: “Orta Doğu’daki savaş bir an önce sona ermeli”

Nilüfer’de kulak sağlığı konuşuldu

BTSO Başkanı Burkay: “Asıl güç dayanışma ve birliktedir”

Bursaspor maçı Nilüfer’de dev ekranlarda olacak!

Merkez Bankası'nın rezervlerinde haftalık düşüş!

Yıldırım spor kentine dönüşüyor

Füze tehdidine karşı S-400 neden kullanılmadı?: MSB'den açıklama!

Yükleniyor

loading