Tarih: 20.10.2009 23:35

PARK HALİNDEKİ OTOMOBİL ALEY TOPUNA DÖNDÜ

Facebook Twitter Linked-in

Bugün saat 13.00 sıralarında Mahmudiye Mahallesi Gözde Sokak üzerinde park halinde bulunan özel bir otomobil bilinmeyen bir nedenle aniden alev aldı. Mehmet Çolak isimli vatandaşa ait olan 16 Y 9786 plakalı aracın alev alev yandığını gören vatandaşlar durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi.

 

Kısa sürede Olay yerine gelen İnegöl Belediyesi itfaiye Müdürlüğü ekipleri yangına 2 araçla müdahale etti.  Yangını söndürmek için su yeterli olmayınca köpük ve yangın söndürme tüpleri de devreye sokuldu. 1998 model aracın LPG’li olması nedeniyle aracın patlama ihtimaline karşı temkinli davranan itfaiye ekipleri alevler içerinde kalan aracı söndürebilmek için yoğun çaba sarf etti.

 

Mehmet Çolak ise aracının gözü önünde yanışını çaresiz gözlerle izledi.

 

Zaman zaman ufak çapta patlamaların da yaşandığı yangında çevrede bulunan 16 PC 886 ve 43 RU 571 plakalı araçlarda da maddi hasar meydana geldi.

 

Mahalle sakinlerine korkulu anlar yaşatan yangın itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu kontrol altına alındı. Ancak araçtan geriye bir şey kalmamıştı. Tamamen yanan özel otomobil kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında LPG tüpünün patlamaması ise olası bir faciayı önledi.

 

İnegöl Emniyet müdürlüğü olay yeri inceleme ekipleri de bölgeye gelerek herhangi bir sabotaj ihtimaline karşın yangın ile ilgili bilgiler alarak incelemelerde bulundu.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —