Peksert Osmangazi’ye aday…

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığına Bursa’nın yakından tanıdığı isimlerden biri olan genç siyasetçi Semih Peksert de Osmangazi Belediye Başkanlığı adaylık dosyasını teslim etti.

Peksert Osmangazi’ye aday…
POLİTİKA 22.11.2023 15:25:00 0

Uzun yıllar AK Parti’nin değişik kademelerinde görev yapan son genel seçimlerde AK Parti’den 1.Sıra Milletvekili Adayı gösterilen Semih Peksert Osmangazi İlçesinden AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığı için dosyasını kalabalık partili toplulukla İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş’a teslim etti. 
Kuruluşundan bugüne kadar Osmangazi İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları Başkanlarının da katıldığı toplulukla dosyasını teslim eden Semih Peksert başvurunun ardından kısa bir konuşma yaptı.


Terimin son damlasına kadar sahada olacağım
Bugün 2009 yılında kapısından girdiğim  Osmangazi AK Parti’de önce gençlik kolları yönetim kurulu üyesi ardından gençlik kolları başkan yardımcısı ilçe gençlik kolları başkanı iki dönem de ana kademede başkan yardımcısı olarak görev yaptım. Son genel seçimler de de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühleri ile 28. Dönemde Bursa’dan milletvekili adayı olarak gösterildim. Bugünde doğduğum doyduğum çocukluğumun geçtiği gençliğimin yaşadığı ilçe Osmangazi’den başkan aday adayı olmak için müracaatımı yapmış bulunuyorum. AK belediyeciliğin en güzel yapılan ilçelerinden biri olan Osmangazi’de çıtayı daha da yükseğe çıkarmak için bu yola çıktım. Cumhurbaşkanımız değerli parti büyüklerimiz bizi bu göreve aday gösterirlerse elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veriyorum. Bu görevi bizim haricimizde bir başka birisine layık görürlerse terimizin son damlasına kadar da çalışacağıma siz değerli dava arkadaşlarımın önünde söz veriyorum” dedi


Geçmişten bugüne tüm gençlik kolları başkanı aynı karede
Peksert’in ardından konuşma yapan İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş da  “uzun yıllardır partimizin değişik kademelerinde beraber yol yürüdüğüm çok değerli arkadaşım, kardeşim Semih Peksert’in başvurusunu almaktan oldukça mutluyum.
AK Parti bir dava partisidir. Bu açıdan bakınca bizler de kendisine hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Osmangazi’ye kim daha çok hizmet edecekse kim daha çok oyumuzu yükseltecekse başkanlığı Allah ona nasip etsin diyorum” dedi.
Konuşmaların ardından geçmişten bugüne kadar AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kollarında başkanlık yapan isimlerle hatıra fotoğrafı çektiren Peksert herkese teşekkür etti.

 

FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYINIZ