PEYGAMBER (SAV)SEVGİSİ SALONA SIĞMADI

KUTLU DOĞUM PROGRAMINDA GÖZYAŞLARI SEL OLDU

PEYGAMBER (SAV)SEVGİSİ SALONA SIĞMADI
DÜNYA 9.04.2009 23:48:21 0

Peygamber (SAV) sevgisi salona sığmadı. AHİD tarafından düzenlenen kutlu doğum gecesine katılım yoğun oldu. Geceye binlerce İnegöllü katıldı. Prof. Dr. Mehmet emin Ay ve Dursun Ali Erzincanlı’nın konuk olduğu manevi atmosferi yüksek geceye katılanlar gözyaşlarına boğuldu.

 

Kutlu Doğum haftası nedeniyle dün akşam kapalı spor salonunda AHİD tarafından İnegöl belediyesi’nin katkılarıyla Kutlu Doğum gecesi düzenlendi. Geceye İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ak Parti İl Genel ve Belediye meclis üyeleri, İlçe Müftüsü Ahmet Tüccar ve binlerce İnegöllü katıldı.

 

Programda AHİD Derneği Başkanı İsmail Dönmez, İnegöl Belediye başkanı Alinur Aktaş ve İlçe Müftüsü Ahmet Tüccar kısa birer selamlama konuşması yaptı.

 

Daha sonra alkışlar arasında kürsüye gelen Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, Peygamberimiz Hz. Muhammed SAV’in aile hayatından örnekler sundu.

 

Geceye katılan Dursun Ali Erzincanlı ise peygamber Efendimizin hayatını anlatan şiirleriyle geceye katılanları gözyaşlarına boğdu.

 

Programın sonunda AHiD Başkanı İsmail Dönmez tarafından Prof. Dr. Mehmet Emin Ay ve Dursun Ali Erzincanlı’ya plaket, Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından çiçek takdim edildi.