Polise motorlu testereyle direndi

Bursa’da şizofren hastası olan madde bağımlısı Özgür Uğur D., mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine evine gelen polislere motorlu testereyle direndi.

ASAYİŞ 5.04.2021 15:01:00 0
Polise motorlu testereyle direndi

  Olay merkez Osmangazi ilçesi Zafer mahalle 9. Zambak sokakta meydana geldi. Şizofreni hastası ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen Özgür Uğur D.’den şikayetçi olan mahalle sakinleri polis ekiplerine ihbarda bulundu.  


  İhbar sonrası 9. Zambak sokağa gelen ekipler şahısla görüşmek istedi. İkametin kapısına gelen polis ekiplerinin üzerine babasına ait olan motorlu testereyle yürüyen Özgür Uğur D., ekiplerin kapıdan uzaklaşmasından sonra kendisini eve kilitledi. İkna çabalarına cevap vermeyen genç, testereyle evin belirli noktalarına zarar vererek polis ekiplerinin gitmelerini istedi. İkna edilemeyen şahıs için olay yerine çok sayıda takviye ekip yönlendirilirken itfaiye ve sağlık ekipleri de tedbir amaçlı hazır bulunduruldu. Polis ekipleri kendilerini korumak için binanın metal bahçe kapısını sökerek 3. kata taşıdı. Yaklaşık olarak 1 saat süren direnişin ardından Özgür Uğur D.’nin elindeki motorlu testerenin benzini bitince kapıyı açmaya ikna edildi. 


  Polis ekiplerinin Özgür Uğur D.’yi ambulansa bindirmesinin ardından amcası olduğu iddia edilen şahıs sokakta, “ya o beni öldürecek yada ben onu. Bıktık artık.

İstemiyoruz bu mahallede onu. Kapıma dayanıp patlatıyor. Hep bir kavga gürültü” diyerek tepki gösterdi. Öte yandan olay yerindeki basın mensuplarının kendisini çektiğini fark eden amca gazetecilere hakaret ve küfürler yağdırdı. Öfkeli amcayı mahalle sakinleri ve polisler sakinleştirdi. 


  Polis ekiplerinin çelik yelek ve kalkanlarla müdahale edip ambulansa bindirdiği Özgür Uğur D., yapılan sakinleştiricinin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 


 

Özgür Özel: Emekli maaşı için iyileştirme önergesi vereceğiz

Şizofreni hastası, babasını öldürdü

Milli Saraylar İdaresi Başkanı Yıldız: Edirne Sarayı 2027 sonunda tamamlanacak

Karne sevinci Yıldırım’da şenliğe dönüşüyor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, KKTC Cumhurbaşkanı Erhürman ile bir araya geldi

İstanbul Havalimanı'nda yarıyıl tatili yoğunluğu yaşanıyor

Başkan Şadi Özdemir’den final haftasında gençlere moral

Bakan Fidan, Finlandiya Dışişleri Bakanı Valtonen ile bir araya geldi

Somuncu Baba’nın bereketi Osmangazi’de yaşatıldı

İmamoğlu'nun kiraladığı jetin faturası ortaya çıktı!

Darıca Hayvanat Bahçesi kapatıldı

İran’daki protestolarda can kaybı artıyor: Ölü sayısı 2 bin 677’ye yükseldi

TÜİK: Ücretli çalışan sayısı kasımda arttı

Bakan Güler, ABD Büyükelçisi Barrack'ı kabul etti

Bursa'da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Yenişehir'de ortak akıl sahada

Başkan Bozbey: Şeffaflıktan asla geri durmam

Ahmet Kılıç: Bizim siyasetimiz laf değil, eser siyasetidir.

Bursa'da aranan 3 firari yakalandı

Erdoğan’a kumandayı robot getirdi

TBMM'de kabul edildi: En düşük emekli maaşı 20bin tl

Şoförler odasına taze kan!

Rusya'da patlama: 9 kişi yaralı

İmamoğlu: “Diplomamı değil, adaleti savunmaya geldim”

THY uçağı acil iniş yaptı!

Kolombiya Cumhurbaşkanı Petro, Donald Trump ile görüşeceğini açıkladı

2026 İnegöl'de gençlerin yılı olacak

Hanımeli Çarşısı Yıldırım'da hayata geçti

Bakan Fidan, dış politikadaki gelişmelere dair açıklamalarda bulundu

Bursalı Tekstil Sektörü Temsilcileri BTSO ile Londra Sahnesinde

Yükleniyor