Protokol üyeleri üniversite adaylarına moral depoladı

İnegöl Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih sürecinde üniversite adaylarına ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetine devam ediyor.

GÜNDEM 30.07.2024 14:54:00 0
Protokol üyeleri üniversite adaylarına moral depoladı

İnegöl Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih sürecinde üniversite adaylarına ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetine devam ediyor. Kaymakam Eren Arslan ve Başkan Alper Taban, tercih danışmanlık merkezlerini ziyaret ederek gençlere moral desteği verdi.

YKS sonuçlarının açıklanmasıyla üniversite tercih dönemi başladı. İnegöl Belediyesi, gençlerin gelecekteki mesleklerini belirleyip kariyerlerine yön verecekleri bu süreçte üniversite adaylarını yalnız bırakmadı. Yeni Belediye Binası yanındaki Nöbetçi Kitaphane ve Gençlik Merkezi Nöbetçi Kitaphane'de kurulan Tercih Danışma Merkezleri, uzman rehber öğretmenler eşliğinde öğrencilere destek sunuyor. Kaymakam Eren Arslan, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin, merkezleri ziyaret ederek gençlerle sohbet etti.

02 Ağustos'a Kadar Danışmanlık Hizmeti

İnegöl Belediyesi Tercih Danışma Merkezleri, 02 Ağustos’a kadar uzman rehber öğretmenlerle gençlere puan, başarı sıralaması, üniversite kontenjanı ve ilgi alanı gibi kriterler doğrultusunda danışmanlık hizmeti sunuyor. Gençler, Gençlik Merkezi Nöbetçi Kitaphane'den 10.00-19.00, Yeni Belediye Binası yanındaki Nöbetçi Kitaphane'den ise 10.00-18.00 saatleri arasında yüz yüze görüşmeler yaparak bilgi alabiliyor.

"Kariyerin Anahtarı Bilinçli Tercihlerle Açılır"

Kaymakam Eren Arslan ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, tercih danışmanlık merkezlerini ziyaret ederek üniversite adayları ile bir araya geldi. Protokol üyeleri, gençlere kariyerleri ile ilgili iyi dileklerde bulunurken, bilinçli tercihlerin önemine dikkat çekti. Başkan Alper Taban, gençliğe her alanda önem verdiklerini ve onlar için daha fazla neler yapabilecekleri konusunda çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti. Tercih danışmanlığı hizmetinden yararlanan gençler ise memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti.

Borcunu ödemeyen “Lyon” gibi gider!

Gençler, Graffiti Şenliği ile kente renk kattı

A Parti İl Başkanı Fikret Aslan İsmetiye'de yangına müdahale etti

Mustafa Bozbey: “CHP kişisel çıkarların üzerindedir”

Efkan Ala’dan “Erdoğan görevden ayrılacaktı” iddialarına sert tepki: “Açık bir dezenformasyon ürünüdür”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Risk primimiz düşüyor, TL'ye güven yükseliyor"

Erkan Aydın: “Bu dava anayasa’ya müdahaledir”

CHP kurultayı davası 8 Eylül’e ertelendi: “Mutlak Butlan” gölgesinde kriz derinleşiyor

Kriz, kaos, Kılıçdaroğlu: Yeni senaryonun kodları

Havai fişek ormanı yaktı; düğündekiler tahliye edildi

Bursa’da siyaset, yargı ve iş dünyasını buluşturan nikah!

Bursa'da 50 dönüm buğday ekili tarla yandı

Özgür Özel: Cemevleri ibadethane statüsüne kavuşacak

Yıldırım'da gençliğe yatırım: Spor ve gelecek aynı çatıda

Bilal Erdoğan: "Yaşadığımızın dönemin en büyük hastalığı her şeyin değersizleşmiş olması"

Başkan Bozbey yangında zarar gören bölgeleri ziyaret etti

Bursa’da yol bakımı nedeniyle geçici trafik düzenlemesi

Adil-i Mutlak, Kültür Yolu Festivali’nin Bursa durağına misafir oldu

47 ilde ormanlara girişler yasaklandı

Kemal Kılıçdaroğlu: “Mutlak butlan çıkarsa reddedemem”

Bursa Kültür Yolu Festivali coşkusu başladı

1 aylık Metehan bebek beşiğinde ölü bulundu

Bursa’ya yeni fuar merkezi yapılacak mı?

Gürhan Akdoğan: “Tek rotamız Atatürk’ün yoludur”

Tarımın Geleceği Bursa’da yazılacak: "AgroGreen Bursa Fuarı 8 Ekim’de başlıyor"

Hükümetten kamu işçisine ikinci zam teklifi: İlk 6 ay için %17, ikinci 6 ay için %10

Afet ve Acil Durum Müdahale İstasyonu hayat kurtaracak

Ergül Halisçelik: "270 personel, 100 araçla yangına müdahale ettik"

BTSO Başkanı Burkay’dan Bursaspor açıklaması

6 İlde orman yangını!

Yükleniyor