PROTOKOLDEN KULÜBÜMÜZE ZİYARET

Ziyaretin ardından ekibimize galibiyet prim sözü de verildi.

SPOR 3.09.2021 11:54:00 0
PROTOKOLDEN KULÜBÜMÜZE ZİYARET

 

İlçe Kaymakamı Eren Arslan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir ile İlçe Jandarma Komutanı Ferruh Maden, hafta sonu deplasmanda Ankaraspor ile karşılaşacak olan ekibimizi ziyaret ederek baklava ikramında bulundular.


Ziyarette konuşan Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu, şunları söyledi:
“Bugün değerli Kaymakamım, İTSO Başkanım, Emniyet Müdürüm ve Jandarma Komutanımız Ankaraspor maçı öncesi moral ziyaretinde bulundular. Kendilerine şahsım ve yönetimim adına ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.”

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ise “Yeni sezonumuz başta sizlere sonra İnegölspor’a hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza, bela, sakatlık göstermesin inşallah. Tabi her başlangıç bir heyecan, her başlangıç yeni bir hedef, her başlangıç bir ümit. İnegölspor’unda hedefleri hiçbir zaman bitmez. İnşallah bu senede sizlerle birlikte başta başkanımız ve yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve şehir olarak bir olarak, beraber olarak yeni sezona inşallah başlayacağız. Bizlerde burada yöneticilik yaptık. Bu işin zorluklarını hem sporcu açısından hem de yönetici açısından biliyoruz. İnşallah sizlerde kenetlenip, birlikte sahanın içerisinde mücadele etmeye devam ettiğiniz müddetçe başarının geleceğine bizler inanıyoruz. Bahtınız ve yolunuz açık olsun. Yeni sezonunuz hayırlı uğurlu olsun inşallah.”ifadelerini kullandı. 

Son olarak söz alan İlçe Kaymakamı Eren Arslan “Hepinize 2021-2022 futbol sezonunun hayırlı uğurlu olmasını, başarılı geçmesini, inşallah sakatlık olmadan ligi sağlıkla bitirmenizi öncelikle temenni ediyorum. Futbol ülkemizin en sevilen branşlarından birisi. Ben İnegöl’e geldiğimden beri İnegöl’de futbola olan tutkunun, İnegöl’den yetişen futbolcuların, bu sahalardan yetişen sonra çok üst liglerde oynayan futbolcuların olduğunu öğrendim. Buradaki futbol tutkusu hakikatten başka. İnegölspor’da inşallah bu sene oluşturulan bu güzel kadroyla iyi bir mücadeleyle temennimiz en üstte bitirmesi ve üst lige çıkması. Ancak futbolda her türlü sonuç yaşanabiliyor. Önemli olan spordaki dostluğun, kardeşliğin, rekabetin, seyir zevkinin bütün şehre geçmesi, birlik ve beraberliği oluşturması. Şehrin o birliğinin beraber olmasının ve aslında başka sahalarda İnegöl’ün göstermiş olduğu başarıyı ve atılımı yeşil sahalarda futbol takımımızla da yaşamak hepimizin dileği. İnşallah gönlümüze ve gönlünüze göre olur. İnşallah her vurduğunuz gol olsun. Kalemizde kapalı olsun. Başarılar diliyorum. Allah mahcup etmesin. ilk maçımız Ankaraspor deplasmanında. Başarılı sonuç alacağınıza inanıyoruz. Biz yönetimin belirlemiş olduğu primin üstüne artı bin lira daha verip inşallah sizin başarınıza katkı vermek istiyoruz. O maçı alıp geleceğinize inancımı tam. Başarılar diliyorum.”şeklinde konuştu.

Mollaarap, Bursa’nın yeni kültür ve yaşam merkezi oluyor

TİMBİR, dijital habercilikte telifin stratejik önemini vurguladı

Osmangazi’de renkli günler başladı

İznik’te Papa Yoğunluğu: doluluk yüzde 100

Bursa sanayisi için tehlike çanları!

Nilüfer’de zincir restoranlara sıkı denetim

'Yüzyılın Konut Projesi'ne 5 milyon 314 bin kişi başvurdu

İnegöl'den hafta sonu vezne hizmeti

Bursa’da "Elde Üret Evden Sat" projesi başladı

Makine sektörünün küresel buluşması için geri sayım başladı

Ortaokul öğrencilerini taşıyan otobüs, alev topuna döndü

Nilüfer’de prefabrik yapıda yangın

Osmangazi’den hafta sonu vezne hizmeti

İznik, Papa’yı ağırlamaya hazır

Gemlik'te su kesintisi

Engelsiz Bursa için büyük adımlar

Nilüfer’de Kardelen Parkı ve Koşu Yolu açıldı

Brent fiyatlarındaki düşüş akaryakıta indirim sinyali verdi

Bursa merkezli uyuşturucu operasyonu : 16 Gözaltı, 50 milyon TL’lik mal varlığına el konuldu

BTSO Başkanı İbrahim Burkay: “AB piyasasındaki toparlanma Bursa için kritik önemde”

Firari hükümlü, 240 saatlik kamera görüntüsü izlenerek yakalandı

Tiyatroseverler Osmangazi’de unutulmaz bir gece yaşadı

İnegöl Belediyesi THM Korosu salonu coşturdu

TFF’den Bursaspor’a ceza! PFDK kararı açıklandı

Avukat Çokal: “Bilirkişi heyeti gerekçesiz değiştirildi rapor sorumlulukları içermiyor”

İnegöllü sporcu Emre Doğan Türkiye Şampiyonu oldu

Özbekistan Büyükelçisi Khaydarov, BTSO’da iş dünyasıyla buluştu

Nilüfer’e veda Osmangazi’ye merhaba

AK Parti Kadın Kolları: “Kadına yönelik şiddet insanlık suçudur”

Yenişehir’de ekmek zammına tepki: “Bu karar belediyemizin değil"

Yükleniyor