PROTOKOLDEN KULÜBÜMÜZE ZİYARET

Ziyaretin ardından ekibimize galibiyet prim sözü de verildi.

SPOR 3.09.2021 11:54:00 0
PROTOKOLDEN KULÜBÜMÜZE ZİYARET

 

İlçe Kaymakamı Eren Arslan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir ile İlçe Jandarma Komutanı Ferruh Maden, hafta sonu deplasmanda Ankaraspor ile karşılaşacak olan ekibimizi ziyaret ederek baklava ikramında bulundular.


Ziyarette konuşan Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu, şunları söyledi:
“Bugün değerli Kaymakamım, İTSO Başkanım, Emniyet Müdürüm ve Jandarma Komutanımız Ankaraspor maçı öncesi moral ziyaretinde bulundular. Kendilerine şahsım ve yönetimim adına ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.”

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ise “Yeni sezonumuz başta sizlere sonra İnegölspor’a hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza, bela, sakatlık göstermesin inşallah. Tabi her başlangıç bir heyecan, her başlangıç yeni bir hedef, her başlangıç bir ümit. İnegölspor’unda hedefleri hiçbir zaman bitmez. İnşallah bu senede sizlerle birlikte başta başkanımız ve yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve şehir olarak bir olarak, beraber olarak yeni sezona inşallah başlayacağız. Bizlerde burada yöneticilik yaptık. Bu işin zorluklarını hem sporcu açısından hem de yönetici açısından biliyoruz. İnşallah sizlerde kenetlenip, birlikte sahanın içerisinde mücadele etmeye devam ettiğiniz müddetçe başarının geleceğine bizler inanıyoruz. Bahtınız ve yolunuz açık olsun. Yeni sezonunuz hayırlı uğurlu olsun inşallah.”ifadelerini kullandı. 

Son olarak söz alan İlçe Kaymakamı Eren Arslan “Hepinize 2021-2022 futbol sezonunun hayırlı uğurlu olmasını, başarılı geçmesini, inşallah sakatlık olmadan ligi sağlıkla bitirmenizi öncelikle temenni ediyorum. Futbol ülkemizin en sevilen branşlarından birisi. Ben İnegöl’e geldiğimden beri İnegöl’de futbola olan tutkunun, İnegöl’den yetişen futbolcuların, bu sahalardan yetişen sonra çok üst liglerde oynayan futbolcuların olduğunu öğrendim. Buradaki futbol tutkusu hakikatten başka. İnegölspor’da inşallah bu sene oluşturulan bu güzel kadroyla iyi bir mücadeleyle temennimiz en üstte bitirmesi ve üst lige çıkması. Ancak futbolda her türlü sonuç yaşanabiliyor. Önemli olan spordaki dostluğun, kardeşliğin, rekabetin, seyir zevkinin bütün şehre geçmesi, birlik ve beraberliği oluşturması. Şehrin o birliğinin beraber olmasının ve aslında başka sahalarda İnegöl’ün göstermiş olduğu başarıyı ve atılımı yeşil sahalarda futbol takımımızla da yaşamak hepimizin dileği. İnşallah gönlümüze ve gönlünüze göre olur. İnşallah her vurduğunuz gol olsun. Kalemizde kapalı olsun. Başarılar diliyorum. Allah mahcup etmesin. ilk maçımız Ankaraspor deplasmanında. Başarılı sonuç alacağınıza inanıyoruz. Biz yönetimin belirlemiş olduğu primin üstüne artı bin lira daha verip inşallah sizin başarınıza katkı vermek istiyoruz. O maçı alıp geleceğinize inancımı tam. Başarılar diliyorum.”şeklinde konuştu.

Bursa’nın su sigortası Uludağ’da alarm

Hangi CHP’li belediye başkanı ilçe binasını yıktırıyor?

Hasan Toktaş’tan Bey Sarayı çağrısı: Kuruluşun merkezi ortaya çıkarılmalı

Ak Parti Bursa'nın her ilçesinde güçleniyor

Mehmet Akif Ersoy'dan “Siyasi Operasyon” açıklamasına düzeltme: Sözlerim maksadını aştı

Osmangazi Belediyesi 5’inci kreş için geri sayımda

Bursa'da feci kaza: 15 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Libya ve Afrika'ya açılan ticaret kapısı Yenişehir oldu

Bursa’da gece yarısı teknelere baskın

Usta Yazar Rıfat Ilgaz Nilüfer’de anıldı

Bakanlıktan müjde: 3 bin personel alınacak

Bursa’da kuyumcudan 120 milyon TL’lik kâr vurgunu

Fotoğrafın kalbi Bursa'da atıyor

Kestel’de eğitim seferberliği: "Destek Bizden, Başarı Sizden"

Uyuşturucu soruşturmasında tutuklanmıştı: Mehmet Akif Ersoy’dan yeni açıklama!

Başkan Erkan Aydın’ın Cuma durağı Çiftehavuzlar Mahallesi oldu

Ahmet Çakar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin, Caparov ve Şerif ile görüştü

Dem heyeti ve Bahçeli görüşmesi sona erdi

Bursa’da hukuk öğrencisinden 1 milyonluk vurgun

Asgari ücret görüşmeleri resmen başladı

İnegöl'de dönercilere sıkı denetim

Yenişehir'de Yılmaz Mahallesi'ne değer katan dokunuş

Osmangazi’de felsefi perspektifle insan hakları konuşuldu

Dirençli kent hedefinde Nilüfer hız kesmiyor

TMSF ve Atış Yapı mağdurları arasındaki kritik görüşmede neler konuşuldu?

Bursa’nın ‘Mor Harita’ projesi Türkiye birincisi oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: "Ellerini taşın altına koymalarını bekliyorum"

Osmangazi’de minikler meslekleri uzmanlardan tanıyor

İnegöl Belediyesi'nde Aile Çalıştayı

Yükleniyor