Tarih: 17.02.2024 14:21

Roman Orkestrası Coşturdu, Başkan Aktaş Şarkılara Eşlik Etti

Facebook Twitter Linked-in

Yoğun ilgi gören konserde Başkan Alinur Aktaş da sahneye çıkarak 'İlle de Roman olsun' ve 'Gönlümün Sultanısın' şarkılarını seslendirdi.

Bursa'da Roman kültürüne ve sanatına değer katmak amacıyla düzenlenen konsere, Başkan Alinur Aktaş'ın yanı sıra Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, şehir içi ve şehir dışından gelen Roman Dernekleri'nin başkanları ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Usta sanatçı Bayram Şenpınar'ın eserlerinin seslendirildiği gecede Devran Şengümüş, Burak Çideman, Esra Erduvan ve Bayro Şenpınar sahne alarak dinleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Karagöz Halk Dansları Topluluğu'nun gösterisi de izleyicilerden büyük beğeni aldı.

Konserin sonunda sahneye çıkan Başkan Aktaş, Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası'nın kısa sürede önemli başarılara imza attığını söyledi. Roman kültürünün zenginliğine vurgu yapan Başkan Aktaş, "Romanlar, keyifli ve eğlenmeyi seven insanlardır. Dostlarıyla beraber ağlamayı, üzülmeyi, gülmeyi seven insanlardır. Bu çeşitlilikler toplumumuzun bir zenginliğidir. Önemli olan iyi insan olabilmektir." dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Aktaş, 'İlle de Roman olsun' ve 'Gönlümün Sultanısın' şarkılarını seslendirdi. Salona dolduranlar da şarkılara eşlik ederek coşkulu anlar yaşadı.

Programın sonunda Başkan Aktaş, sanatçılara günün anısına çiçek takdim etti.

 

MUHABİR:KEREM KAPLAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —