Şadi Özdemir’den Ankara’da Nilüfer temasları

Nilüfer’in yatırımlarına CHP Genel Başkanı Özel’den temel atma sözü

BURSA HABER 14.01.2026 15:08:00 0
Şadi Özdemir’den Ankara’da Nilüfer temasları

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, CHP Nilüfer İlçe Örgütü ile birlikte Ankara’da bir dizi önemli ziyarette bulundu. Program kapsamında Anıtkabir ve Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyaret edilirken, Nilüfer’e kazandırılması planlanan yatırımlar da gündeme taşındı. Başkan Şadi Özdemir, Mart ayında temeli atılması planlanan 3 kreş ve 2 kız öğrenci yurdu projesi için CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den temel atma törenlerine katılım sözü aldı.

 

 

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyeleri, parti üyeleri ile başkentte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Şadi Özdemir ve heyetin ilk durağı Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’daki ebedi istirahatgahı Anıtkabir oldu. Aslanlı Yol’dan yürüyerek Atatürk'ün manevi huzuruna çıkan heyet, saygı duruşunda bulunarak minnetlerini ifade etti. Program kapsamında Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün lahdi de ziyaret edildi.

 

Anıtkabir ziyaretinin ardından TBMM’ye geçen heyet, CHP Grup Toplantısı’na katılarak Genel Başkan Özgür Özel’in gündeme ilişkin açıklamalarını dinledi. Toplantı sonrasında CHP Grup Başkanvekilleri ve milletvekilleriyle bir araya gelen Başkan Şadi Özdemir, Bursa ve Nilüfer’in ihtiyaçları, belediyenin projeleri ve yerel yönetimlerin karşılaştığı sorunlar üzerine görüş alışverişinde bulundu.

 

 

NİLÜFER’E YENİ YATIRIMLAR

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yapılan görüşmede Nilüfer’de hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi veren Başkan Şadi Özdemir, vatandaş odaklı hizmetlere öncelik verdiklerini vurguladı. Başkan Şadi Özdemir, Özel’i Bursa’ya davet ederek şu ifadeleri kullandı:

“Mart ayında ilçemizde 3 kreş ve 2 kız öğrenci yurdunun temelini atmaya hazırlanıyoruz. Bu önemli yatırımların başlangıcında sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.”

 

 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise temel atma törenlerine katılmaktan memnuniyet duyacağını belirtti. Başkan Şadi Özdemir, görüşmenin sonunda misafirperverlikleri için Genel Başkan Özel’e teşekkür etti.

Mansur Yavaş: Ankara tarihinin en kurak dönemini yaşıyor

Bursa'da otobüs şoförü kar topu atan çocukları sopayla kovaladı

Yıldırım’da örnek öğrenci davranışı

İnegöl'de internet kablosunu çalan 2 kişi tutuklandı

Bursa'da tek katlı ev alev aldı

MSB’den Mehmetçik vurgusu

Şadi Özdemir’den Ankara’da Nilüfer temasları

Bursa'da yola fırlayan çocuğa çarpmamak için manevra yapan sürücü yaralandı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Hepimiz adına yatıyorlar

Yıldırım Belediyesi’nden sokak hayvanlarına sıcak yuva

Kar yağışı Sapanca Gölü’ne can suyu oldu

Ahmet Davutoğlu: Komisyon raporu gecikiyor

Ali Babacan: Emekli hakkını istiyor

İntam, Tower Plaza, Carrefour: 3 proje tek kader

2025 Kayıtlardaki en sıcak üçüncü yıl oldu

Bolu’da deprem raporu: İki hastane yıkılacak

Kadın hakimi vuran savcının görev yeri şaşırttı!

Uludağ'da 3 kişinin öldüğü yangında istenen ceza belli oldu!

Nilüfer’de Durkheim söyleşisi

Osmangazi’de Kar Yağışına Karşı Yoğun Mesai

18. Uluslararası MEB Robot Yarışması 6-8 Mayıs’ta Antalya’da

Kredi kartı kullananlar dikkat! Yarından itibaren başlıyor...

İnegöl Belediyesi’nden Oylat’ta yıllık değerlendirme buluşması

TÜİK açıkladı: Tavuk eti ve süt üretimi azaldı

İran ekonomisi dibe vurdu kriz büyüyor

Büyükşehir’den çevre için önemli iş birliği

UEDAŞ Uludağ’da 7/24 sahada

Bursa'da fethin 700. yıl heyecanı yaşanıyor

Uludağ'da kar kalınlığı 1 metreye yaklaştı; tatilciler akın etti

Kanal 16 tarihin sıfır noktası Göbeklitepe'de

Yükleniyor